Asli3307 Merhaba hanımlar. 33+5 günlük hamileyim.ilk doğumumdan sonra sol göğsüm çatlamıştı çok ağrı çekmiştim emzirmek çok zordu 🤦♀️ lansinoh krem almıştım ama dogumdan once kullanmamıştım sonra da fayda etmedi. Şimdi tekrar alıp kullanmaya başlasam mı erkenden. Kremde 40 ml 70 tl civarı. Yada başka önerisi olan varmı.
Caglab Asli3307 Eger lansinoh almakta kararlı olursaniz su anda e bebekte indirim var. Ayin 7sine kadar. Bugun 50 tlye aldim mağazadan.
SnFk Asli3307 ben şuan lansinoh kullanıyorum. Uçları çok sızlamaya başladı. Bazen de pul pul oluyor. Ama doğumdan sonra mustelaya başlayacağım.
Mervetekmn Asli3307 gümüş kapaklar var e bebekte 150tl yumuşatıyormuş iyi geliyormuş onu Araştırma bı ıstersen
momteacher Canım mustelanın yeni çıkan bi göğüs kremi var tamamen organkmiş ben ondn aldm, son ay başlıycam, sende deneyeblrsn
Asli3307 Caglab aa oyle mi.gecen hafta bakmıştım 65 tl gibi bi fiyattaydı. Çarşambadan once gidemem ama o günde gecerli mi acaba indirim
Seymalmina Garmastan pomadı önermişlerdi bana da kullanan ya da bilgisi olan var mı bende bir karar verip alma aşamasındayım
Asli3307 Seymalmina yara olduğu dönem onu da alip kullanmıştım çok önermişlerdi ama çok bi faydasını göremedim ben. Birazda kişiden kişiye degisiyor galiba
Seymalmina Asli3307 anladım teşekkür ederim ben bakmaya sizlerin yazdıklarını okumaya devam edeyim o zaman 😂
FatmaOya Bende 35 haftaligim Bugun doktorum kreme basla dedi bende mustelanin almistim basladim surmeye
Derenannecik45 Alakasız ama bişey sorucam kızlar göğüslerimden sıkınca sıvı geldi şeffaf tatsız kokusuz korkuyorum 24. Haftalığım ne olabilir ki