Verasmommy Merhaba arkadaşlar lohusa tacınızı kapı süsünüzü nerde yaptırdınız? İnstagramda güzel ve güvenilir sayfalar var mıdır bildiğiniz?🤷♀️
Ftmsrkn Verasmommy trendyolda çok güzel lohusa taçları var farklı ben seçimimi büyük İncili taçtan kullandım ürün istediğim gibi güzel geldi. Kapı süsü ve küçük hediyelikleri de instgramda gülse tasarım var oradan seçtim orada yaptıracağım
Seymaaygzz Verasmommy İnci hobi tasarım Instagram’da çok memnun kaldım canm bak derim çokta ilgili bir bayan her aşamayı sana atiyo 🌸
Aknkbr Verasmommy bitac diye sayfadan tacımı terliğimi yaptırdım hem uygun hem çok güzel yaptı kapı süsümü ise selince tasarım sayfasından yaptırdım
Gd1992 Cnm bn anne bebek susleme sayfasından ledlı ısıklı kapı susu yaptrcam kuzenim yaptırdı memnun kaldı nn daha yaptrmadm
Zuhal14 Verasmommy seker_shop sonuçtan memnun kaldım ama 1 ay dan fazla sürede geldi ama güzel oldu zamanın varsa bakabilirsin
Verasmommy Zuhal14 1 ay benim için uzun bi vakit ama yine de bakacağım. Sanırım geç kalmışım bu işler için 😕 Yine de bakacağım teşekkürler🌺