NaimeYilmaz Nes herhalde buna kımse canımız cektı neden yazdın demez 😊😊 Doktoruna danıssan bi? Böle enterasan seyler cok duyuyorm ben etrafımda bi yudumdan bırsy olmaz belkı😊
Rukenkumsal Nes eksik bir vitamin var sanırım ondan dolayı şaşırmadım benımde canım sigara külü cekmişti Demir eksikliğinden olduğunu öğrendim 🙈
Duamm Nes Daha önce kokladın falanmı cnm benzin cekmesi garip yani kokladıysan vicudun alışmıştır sakın içme ben bekarken duymuştm kadın benzin içmiş ve ölmüş bebeye bişey olur falan aklına getirmemeye çalış
Fidashka NaimeYilmaz öyle şey mi olur ,ben “belki koklasan geçer”diye yazmak istedimde yine kötü bişey olur belki diye korkup yazmadım😬 sen yudum almaktan bahsediyosun canim😂
NaimeYilmaz Fidashka olurmu canım misalen dedım belkı doktor bırsey olmucagını soyler die iç demedm 😊
Espbulut Rukenkumsal bende hayatımda sigara kullanmış değilim ağzıma dahi sürmedim ama canım sigara çekiyor içenlerin kokusu geldikçe sonuna kadar ciğerlerime çekesim geliyor ve kendimi frenliyorum hemen 🤭🤭