kubrayylmz 1 haftadır o ilacı kullanıyorum ama bi haftador ishal oldum sürekli karnjm agrıyor sancı çekiyorum bel agrısı oluyor 19 haftalık hamileyin acaba o ilaç mı etki etmiştir mafoldum cidden
Yasmn05 kubrayylmz bende kullanyorm 1. Gebeligimde de kullandm öle bi yan etki görmedim doktorna danıs istersen
kubrayylmz KardelenYB ama 4 aydır kullanıyorum hiç etki etmedi bu ilacı 1 hafdadır kullanıyorm sancı çekiyorum
KardelenYB kubrayylmz balık yağı yapmaz böyle etkiler zaten ilaç değil o takviye takvıyenın yan etkısı olması mümkün değil ya beslenmeden kaynaklı yada dediğim gibi ferra sanol etkisi yenı olmaya başlamış olabilir normalde zaten ferra sanol 4. Ayda başlanır kullanılmaya
Busraveminisi1 kubrayylmz ben gebelik başından beri kullanıyorum yapmıyor ekstra kullandığın ilaç var mı
SevimDA kubrayylmz ben de kullanıyorum canım.Safra kesem yok normalde içtiğim her ilaç dokunur bana ama regenesis max hiç dokunmadı hatta o kadar iyi geldi ki çok iyi
KardelenYB kubrayylmz 3 aylıkken başladım diyorsun 12. Hafta olur bu4 ay kullandım diyorsun ama daha 19. Haftadasın bi hesaplama hatan var sanırım ?
KardelenYB kubrayylmz canım doktoruna danış böyle böyle de ama dediğim gibi o ilaç değiş yan etkisi olamaz
izmirannesi Bende yaklaşık 6 aydır kullanıyorum herhangi bir yan etkisini görmedim. Yaşadığın durumla alakalı dr. ile görüşürsen daha iyi olabilir