Zuhal14 Busra9290 çok içmek istiyorum ama içmiyorum doktor haftada 2 defa dedi bi bu ay a kadar öyle yapıyordum ama o kadar enerjisiz hissediyorum ki artık son haftalar bu aralar 2 3 günde bir içiyorum eskiden günde 2-3 defa içerdim
bus91 Busra9290 evet çok şükür kansızlık yok durumumda bı sıkıntı yok tabı o 2 tane degıl 1 tane ve sabah kalkınca degıl böle kahvaltıdan sonra bi öğünden sonra dıye belırttı sadece 2 tane cok nadir içiyorum ama hergun mutlaka 1 fincanım var
monaroza Busra9290 Hamilelikten önce her gün içerdim ama öğrendiğimden beri sadece iki kere türk kahvesi içtim sanırım diğerlerinden hiç içmedim bazen canım istiyo ama sanki içmesem daha iyi olurmuş gibi hissediyorum neden bilmem 🤷🏼♀️
Xxz Busra9290 hergun değil ama canım.istedigi zaman yada komşularına orurdugum.zaman cafeye gittiğimde içiyorum.😀
Anneolmak07 Busra9290 doktorum günde 2 fincan kahve içebileceğimi söyledi ve günde en az 1 tane içiyorum.16. Haftamdayım .Değerlerime yeni baktırdım hiçbir sıkıntı yok.Olmaz da inşallah.Çünkü kahve içmediğim gün baş ağrım oluyor.Doktorumuz ne derse o🤗
Sibel0 Ben aşırı kansızım 8. Ayıma kadar çay kahve hiç içmedim ama şimdi içiyorum hergün doktora da sormadım hiç amann içsem de aynı içmesem de 😏
Bilibon Eskiden dubble icerdim hamile kalinca hergun normal fincan iciyorum dr icebilirsiniz dedi ama gunduz cayi icmiyorum eskiden icerdim