Simgee987 Kızlar 31haftalığım bugün doktor Bebek bu saaten sonra zor döner ve ters olduğu için suyu azalabilir dedi. Bebeği ters olup suyu azalan oldumu? 😞
Ryhnccc Simgee987 benimde bebegim makat gelis. 37+4 teyim. Doktorum donme olasiligi cok az dedi. Cuma gunu sezeyan olacagim mecbur.
Busra_34 Simgee987 bebekler dönüşlerini 32-37 arasında tamamlarlar bunu söylemeleri için çok erken bence 🙄
MehZey Simgee987 Allah yardımcımız olsun ama ben bı bayanda duydum burda 30 lu haftalarda dönmüştü bebeği Allah’tan ümit kesilmez
Adeviye Benim de makat geliş 37+4 olduk doktorum dönmez dedi ama 39. Haftanın da bitmesini bekleyeceğiz sezaryen için ama su azalmasının ters olmasıyla bir ilgisi yok olsa doktorum söylerdi suyla ilgili herhangi bir sıkıntım olmadı
Defneada Simgee987 benim de 33+4 bebek makat geliş ve suyumda bir miktar azalma mevcut. Dr su az olduğu için dönmesi artık zor dedi ama yine de bilmiyorum Allah’ın işi bi anda dönebilir 🙏
Adeviye Simgee987 ters olduğu için suyun azalmaz suyun azaldığı için dönmesi daha zor olur canım ama suyun azalıyorsa mutlaka çok su iç
Yaseminakkaya Bende 35.hafta olduğumda gitmiştim 38 e kadar bekleriz dedi yarın 36 olucam o zamana kadar dönebilir dedi