Gebegunlugu 650 gram 28 cm olmuş bebegim bana kısa gibi geldi doktorum haftasiyla uyumlu dedi sizin bu haftada boy kilo ne kadardı bide kafası aşagidaydi 👶💙 tabiki en önemlisi saglikli olmalari ilk olunca merak oluyor⚘
balyanakoglum Gebegunlugu 610 gram 31 cm dedi canım 24+0 da. Ultrason üç aşağı beş yukarı söyler hep kafana takma
Asli35k Gebegunlugu bana da 655 gr 30 cm dedi gerçekten de o kadar takmayın haftasıyla uyumlu olsun yeter keyfini çıkarın benim 2. Bebeğim insan ilkinde kafaya takacak şey arıyor 😅
Melek_2121 Gebegunlugu cnm bende bugün hastaneye gittim 24+4 günlük kilosu 650 grm di boyu da 32 cm dedi kilosu niye az dedim doktoruma yo gayet kilosu haftasıyla uyumlu dedi yani merak etme cnm kilosu gayet iyi inşallah sağlıcakla alalım kucağımıza yavrularımızı
asumansahin Bugün 24 haftalık oldu. Kontrolüm vardı 750 ge ve 30 cm dedi doktor. Azcık öndeymiş. Yani seninki normal
Gebegunlugu asumansahin saol cnm dediğim gbi sadece boyu kısa geldi uzar insalla h 😁 normali 30 31 cm fln olması lazm
Gebegunlugu Melek_2121 baksana masaallah kuzum seninkininde boyu 32 cm bnmki kısa olcak heralde ne bilm😁 doktor demedi banada kisa yada geriden geliyor demedi sadece haftasiyla uyumlu dedi fazla da takmamak gerek onlar daha iyi bilir dimi kuzumm
Melek_2121 Gebegunlugu seninki gayet normal boyuda kilosuda benim ki biraz uzun doktor dedi zaten benim kizlarimda oğlumda doğduklarında boyları biraz uzun babalarina çekmişler ondan cnm
monaroza Gebegunlugu Benim 22+5 te detaylıda 29 cm di boyu ama doktorunuz haftasına göre iyi dediyse bi sorun yoktur 😊