Evet bizde kavuştuk prensesimize
bi oğlum vardı bide kızımız oldu çok şükür
İkinci sezeryanı oldum gelelim hikayemize tabi ikinci olunca çok detaya girmicem önlüğümü giydim nstye bağlandım sondam takıldı hiç kasmadığım için sıfır acı uzandım seddeye gittik ameliyathaneye ve oturdum belimden iğne yapıldı hiç üşümedim nedense korkmadımda ikinci kez olduğu icin zannedersem konuştuk ettik güldük 😂😂 midem bulandı başımı yükselttiler işte başladı ameliyat hiç bişey hissetmedim bebeği cıkarırlarken az sallantı oluyormus gibi bi his geldi sonra ağlama sesi 🤲🏻😍 nasıl ağlıyorum sonra getirdiler öptüm kafasından ve götürdüler kıyafet giydirmeye boyu 50 cm kilosu 3
kilo minicik ❤️ Cuma günü 2 Ekim’de 16.40 da doğdu miniğim evdeyiz çok şükür süt hemen geldi hastaneden beri emziriyorum mis kokulum yanımda uyuyor az agrım var daha çok geçmedi üstünden tabi okadar da olcak ağrı allah isteyen herkese nasip etsin bu arada devlet hastanesinde Doğum yaptım
darıca Farabi eğitim araştırmada çok memnun kaldım dün çıktık ztn sezeryan olunca 48 dolunca çıkarıyorlar dün sabah çıktık evimizdeyiz çok şükür