Güzel anneler merhaba size bi soru sormak istiyorum şuan 34+5 haftalık gebyim ve hamileliğin baiında yaptığım testlerden şeker hastası olduğumu öğrendim ve insüline başladım şekerim hep yüksekti 200 250 ilk te de 300 lerdr falan neyse iğneyle başladım amaa hala şekerim yüksek ve bu neden le bebeğim olduğundan fazla kilo aldı şuan 35 haftaya giricem ve kilosu 3773 olmuş ve ultrason haftası da 38 görünüyor normalde haftaya pazartesi gidip gün alacaktım ağrılarım nedeniyle bugün gittim nst falan derken ağrılarımın sancı olduğunu söyledi ve haftaya salı günü doğum başlatacaz dedi riskli gebeliğim varmış şuan ciğer geliştirici iğne yapılacak 4 tane olucak mış sancı durdurmak için ilaç falan verdi ve kilom var birde risk olduğu için hem fiyat yükselttiler hem de komple bayılmak olmıcak spinal olıcak mecburen denildi bu ciğer geliştirici 4 tane olması normal mi arkadaşım da yapıldı 7 aylık doğum yaptı ama onda sadece bi tane vuruldu bilginiz varmı acaba bide fiyat yükseltmek ne oluyor sormadım çünkü affallamıştım iyice orda kusura bakmayın uzun oldu ama bi yardımcı olur musunuz lütfen 🙏