Mehtapakgl Kızlar merhaba, bugün jokerde gezerken philips aventin 230 ml plastik biberonu 44 tl gibi bişiydi. ( bu arada almak isteyen varsa bakabilir)Alıp almamakta Çok kararsız kaldım. Sizce ne tercih edilmeli?
Astadavistabeybi Mehtapakgl jokeyden bende pilastik aldım 260 ml 50 liraya küçük biberonu da belki cam alırım kararsız kaldım ama avent alacağım onu da
isimsizbebek Mehtapakgl cam kullaniyorum,7 aydır. Bence en sağlıklısı. Düşürme ihtimaline karşılık cam önermeyen anneler var ama ben hiç düşürmedim henüz.
Zeynep_cekim Ben bir büyük bir küçük cam biberon aldım pahalı birşey almadım kızım emzik ve biberon almamıştı bu ikinci gebeliğim biraz temkinli davranıyorum epey biberon ve emzik alırsa daha iyisini alacağım ama cam daha sağlıklı koku vs yapmaz 🙈❣️
Mehtapakgl Astadavistabeybi bende gerçekten kararsız kaldım. Ya cam ağır falan diyorlar ama zaten biz tutuyoruz. Inşallah gerek kalmaz sütümüz yeter.
MeLy90 Ben hem cam aldım hemde bugün Nuk biberon aldım Jokerden. Altunizade de Jokerde 80₺ den 35 e düşmüştü.
Mehtapakgl Tugce1803 muhtemelen bende cam alıcamda. Belki plastik olanını kullanıp memnun kalan vardır
askdunyam Cam daha sağlıklı tartışmasız. Özellikle ilk zamanlar İçin cam bence sonradan kendi elinde tutabildiği zamanlarda ağırlık ve kırılma riski oluşursa diğerlerine geçilir diye düşünüyorum.
Yarim_Kilo_Kiyma Mehtapakgl 2 gün önce e-bebekten wee 125 ml cam olanı yedek dursun diye aldım 20 tl idi
Bet00 Mehtapakgl ben yenidoğdu zaman için küçük boy cam aldım 6 ay sonrası için büyük plastik avent aldım elinden atma fırlatma falan olur kırılır diye