Bursa_16 Kızlar hamilelikte sogandan tiksinen oldumu hben 5 aylık hamileyim sogandan tiksindim geçmedi yemegin içinde soğan göreyim yada tadini alayım yiyemiyorum o yemeği bu tiksintiler hamilelikten sonra bitiyor mu yoksa kalır mı ya 😒
Epifenomen Bursa_16 soğan sarımsak ve Salçadan tiksinmiştim. 20den sonra yavaş yavaş geçti ama hala kokuları midemi bulandırıyor
Gulsen4224 Bursa_16 Kimisinde kalıyor kimisinde geçiyor cnm zamanla ama bende ilk gebeliğim de yeşil fasulye yemeği kokusu beni mahvediyor bu gebeliğimdede soğan sarımsak kokusu bulantı yapıyor ama hayırlısı
cloverart Bursa_16 bazı şeyler kalıyor, ilk hamileliğimde balıktan tiksindim 9 ay yiyemedim geçer diye düşünmüştüm ama oğlum 6 yaşında geçmedi. Demli çayda öyle beyaz yumoş yumuşatıcı bunlar hep kaldı bende 🤷🏼♀️
Humaninannesi20 Soğan ve kültür mantarı.Ha bir de corona amblemi görünce burnuma kavrulmuş salçalı soğan kokusu geliyordu öğürüyordum bulantı dönemimde çıkmıştı corona malum her yerde amblem görüyorduk eşim kanal değiştiriyordu çıkınca 😂😂
turunculuanne Bursa_16 ben de soğandan tiksinmiştm. Apartmandan bile yemek kokusu gelince çok kötü oluyordum özellikle soğanı alıyordum çünkü. Ama yavaş yavaş geçti çok şükür 🤗 senin de geçer inş merak etme. Bence kalıcı olmuyor genellikle
Angelsmom Bursa_16 tavuk ve yumurtadan tiksindim. 29+3 olduk hala tavuk yiyemiyorum. Yumurtayı yavaş yavaş yemeye başladım bazen o da kokuyor gibi geliyor arada da olsa yemeye çalışıyorum.
esmirna16 Bursa_16 Ben de karnabahar ve brokoliden tiksindim bir de çok sevmeme rağmen bitter çikolatadan 😢😢😢 gözyaşım pıt pıt bu yuzden
Mlkrfk Şu an herşeyden tiksiniyorum. Hele o yemeği yedikten sonra bir daha görmek bile istemiyorum 🙄😒
Mrvteacher Bursa_16 tavuk yemekleri ve pilavdan tiksindim hala yiyemiyorum 30 haftalık oldum 🤷♀️🤦♀️
Eeezgi Çekirdek kokusu ve türk kahvesi kokusuuu. Çekirdek geçti ama hala türk kahvesi pişerken kokusunu istemiyorum 😪
Ecmelbeyza İnciri görünce tüylerim diken diken oluyor 😐Bir de progestan ilacının kutusunu görünce bile fena oluyorum şuan yazınca bile 🤮🤢
Busra_34 Bursa_16 ilk gebeliğimde tavuk ve sucukdan tiksindim dokuz ay boyunca kokusuna bile tahammülüm yoktu doğumdan sonra geçti ama hatta o kadar özlemişim ki yemeyi deli gibi yedim 😆 Bu gebeliğimde çorba içemiyorum en başından beri 😬
kubuduru Bursa_16 pirinç pilavı ve et türü şeyler. Normalde bayılırdım bunlara yaa neden hamilelikte böyle birşey var ki