Bu forumda ilk açtığım postum.hem doğum haberim hem fikir alma hem dua isteme üzerine oldu. Dün sabah saat 6 da lavaboya kalktığımda suyumun geldiğini farkettim çok hafif pembe renkte ama ağrı sızı hiçbirşey yoktu. çok erken olduğu için panikledim doğal olarak hemen hastaneye koştuk, evet oğlumun suyu gelmeye baslamıştı 😞 hemen ciğer geliştirici iğne yapıldı.Doğumu geciktirmek amaçlı serum su takviyeleri yapıldı ağrım sızım yoktu çünkü . Doktorlar meğer beni panikletmek istememişler sancılarım başlayınca hemen sezaryene alındım spinal anesteziyle 1.550 gram 41 cm kızım ve 30 saniye sonra 1.500 gram 40 cm oğlum çığlık çığlığa geldiler dünyaya 🥰 çok küçük oldukları ve içerisinin soğuk olması sebebiyle bana 2 saniye gösterdiler sadece yavrularımı.Ben çok iyiyim ağrım sızım olmadı desem yeridir gece yürüdüm baş dönmesi filan hiç yaşamadım. Yavrularımı küvözde göreceğim için koştur koştur yenidoğan bölümüne gittim hemşireler hep şaşırdı yürümeme ve rahatlığıma çok şükür.Yani benim doğuma hikayem erken olmalarına rağmen çok güzel ve rahattı. Oğlumun akciğerinde enfeksiyon varmış erken geldikleri için büyük ihtimal 1 ay kadar küvözde kalacaklar yeter ki iyi olsunlar yavrularım için hepinizden dua bekliyorum ilk bebeklerim 🤲🏻küvöz yolu bekleyen annelerin de tavsiyelerine fikirlerine ihtiyacım var❤️