Assye Arkadaşlar 19 haftalık gebeyim, detaylı usg girdim doktorun sağ böbreğinde biraz büyüme var bebek baskı yapıyor dedi kontral edelim dedi, benım gibi bunu yaşayan varmı?
MiniKaya Assye canm böbrek genişlemem yok ama böbrekte taş var sancı çekiyorm yaklaşık 1 haftadır 32. Haftadaym senin erken dönemde başlamış umarım daha büyümez doktorlar bile doğum sancısından beter olduğunu söylüyor en son nokta böbreğe stent takmakmış ama bunuda benim doktorum önermedi vaktim az kaldığı için 4-5 hafta daha idare etmemi istediler umarım bebeğinin baskısı azalır ve büyüme durur 🤲🏼
Sukran_ygnc Assye bende 31. Haftadan sonra 1. Derece şişlik oluştu sağ böbreğimde bebek o tarafa geçince cok sancı oluyor eğilip kalkınca oluyordu ama 2 haftadır falan olmadı sancım çok şükür kontrolde soracam doktora inmiş mi diye
Assye MiniKaya canım plasentam sağ altu duvara yerleşmiş o yüzden benek genelde hep sağda doktor 28. Haftaya kadar cıkar plasentan dedi ama çıkayadabilirmis olması gereken yere inşallah dediğin gibi olmaz zaten hep sağda hissettim bebeğimi hafif hafif belim ağrıyor gibi geliyodu sanırım böbreğimmiş oda 😓 hayırlısı olsun inşallah sanada cok geçmiş olsun canım inşallah sağ sağlim sağlıklı kucağına alırsin bebeğini canım
Assye Sukran_ygnc ben bebeğimi hep sağda hissettim plesantamın sağ duvara yapıştığı için inşallah benımde düzene girer şuan cok ağrı olmuyor hafif ben sırt ağrım oluyordu snaırım oda böbrektenmiş
MiniKaya Assye amin canım hepimiz inşallah 🤲🏼 Bildiğim kadarıyla hangi böbreğinde büyüme varsa o tarafına yatmaman gerekiyomuş çok geçmiş olsun tekrar canım🌸