236254 Kizlar ben 76 kiloyum boyum kısa diye göbeğim var biraz boyum küçük 1.55 felan iki oğlum var 3 hamileyim şimdi 11+1 günlük benim ne zaman karnım çıkar cokmu büyük olacak çıkarsa kilo cokmu alırım akıl verin bana kizlar
Miniee 236254 bnde 86yla hamile kaldım 16 haftalık olduk daha kilo almadım ama karnım çıktı, göbekmi bebekmi hala anlayamadım 😁😁 ikinci ucuncu hamileliklerde daha çabuk belirgin oluyomuş, sağlıklı beslenirsen öyle aşırı kiloda almazsın merak etme 😊
Papatya-20 236254 76 ile hamile kaldım 79 oldum 19 haftalık olduk ✨👶🏼🤰🏼rabbim evlat verdi ya umrumda degil kilo sorunu saglıklı şekilde de kucagıma alayım alınan kilolar illaki verilir rabbime cok şükür bana bu süreçleri tattırdı 🙏🏻 ✨ 💓
Ahsend49 Bende 77 ile hamile kaldım şuan 97 yim😂 170 boyun var zebellah gibi Deve gibi gözüküyom😂 20 Li 24 lü haftalarda çok belli oldu kat kat göbek yuvarlak göbek olmaya başladı 🙈😁😂 🦦
236254 Miniee inşallah alirsakda veririz inşallah sağlıklı olsunlarda canları sağ olsunda kilo gider inşallah 😊