Zelisss Kızlar merhaba ben 5+1 hamileyim tedaviyle oldu crinone jel kullanıyorum sabah sürdüğümde 1 saat sonra wcde peçeteye kırmızı pembe arası tortu geldi dr uma yazdım normal dedi sonrasında bişi yok daha kese görmeyede gitmedik korktum açıkçası 😞
Dykdyk Zelisss Bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 12 haftalık oldum 6.haftada aynı şekilde oldu sonra yoğun kanamaya döndü dikkat et artarsa mutlaka doktora git
Cansummm Zelisss ilk 3 ay bende o jeli kullandım şimdi 19 haftalığım dr um kese etrafında kanama alanı olduğu için tekrar başladı. Bende de tortu şeklinde geri geliyor kimi zaman koyu kahverengi pembemsi ve beyaz şeklinde olabiliyor. Dr uma sormuştum içerde biriken jel dışarıya kendini o şekilde atıyor normal bir kanama olmadıkça korkma o tortulardan demişti. Ama tabi daha çok yenisiniz dikkat edin tortu mu kanama mı olduğuna.
Zelisss Dykdyk perşembe günü zaten kese için gidicem dr da normal diince rahatladım biraz inşallah öle bişi olmaz sağolun
Zelisss Cansummm canım tortu şeklindeydi dr um normal diince biraz rahatladım ama yinede dikkat etmek gerek. İnsan zor bulunca korkuyo herşeyden perşembe kese için gidicem işte inşallah herşey yolundadır.