dilara92 bazen uzun süreli tas gibi oluyor ve bir süre devam ediyordu rahatsız olurdum. Bazen de birkac dakikalik olurdu. Bes on dk toplasan ancak sürerdi. Wcye giderdim bir rahatlama ya da yürüyüş iyi gelirdi evde cok az bile olsa. Bebek her kasilmada ozellikle o haftalarda basi pozisyon alip kanala yerlesiyormus meger. Benim o tas gibi kesildigi zamanlar agrim olmazdi karnimin sertligi urpertirdi beni ama bu his son haftalarda ozellikle inanilmaz artmisti pozisyonla da degismiyordu kasilmalar sabaha dek gece boyunca kasilma ve beraberinde baslayan duzensiz agrilarla ivmesi artmisti. Doktor kontrollerde ilk bahsettigim kasilmalar icin normal derdi ama pekte bir sey demezdi durumu aciklayan. Erken dogum riskim olunca o tas gibi kesilmeler aslinda kasilmaymis onu ogrendim o zaman soyledi yani. Uzerinden tam bir ay gecti 39+6da dogum yaptim. Size onerim; vucudunuzda farkli gordugunuz her seyi sorun doktorunuza, ertelemeyin. Sonucta hicbir sey bebeginizden ve sizin sagliginizdan, hissettiklerinizden önemli değil. Bir de haftanizi bilmiyorum ama o kasilmalar sonlara dogru artiyor zaten doguma hazirlandigini hissediyorsun bedeninin. Eger son haftalardaysaniz ozellikle 37 ve sonrasinda pilatese, squata onem verin o kasilma esnalarini rahatlatiyor.