Bsraytkn Kızlar egepol 3.900 karataş 3.500 galen hastanesini merak ediyorum bilen var mı ? Diğer hastanelerinde fiyatlarını bilen yazabilir mi?
sukayhanacar Bsraytkn galen bize 3.000₺ ama doktorum dışarıdan özel doktor ücreti ayrı. ama normalde 4.200₺ falan sanırım yanlış bilmiyosam. galen hastanesinde doktoru olan daha iyi biliyodur
Cansu1035 Bsraytkn doktorumuz dışarıdan gelecek, su hastanesini düşünüyoruz doktor ve hastane ücreti 4000
Bsraytkn sukayhanacar canım benim doktorumda anlaşmalı orayla ama dışardan olduğu için 6bin istiyor :( galen güzel bir hastaneymiş öyle duydum
sukayhanacar Bsraytkn her doktorun anlaşması farklı bizim doktorun anlaşması 3.000₺ canım galenle hatta 2.000₺ di daha yeni 3.000₺ oldu. biz galeni tercih ettik şuan en temiz ve covid olmayan tek hastane olduğu için. doğumdan önce covid testi yapmaları da çok iyi bi durum
Cansu1035 Bsraytkn doktor benim.foyatim dahil 4000 demişti hastaneye hiç gitmedik. Torbalı tınaztepe de 4000 doktor içerisinde dedi ama su daha iyi diyorlardi
Hanim2016 sukayhanacar AA çok iyi iş ya benim doktorum mine genç ama galen ile anlaşması 6000 TL nasıl bu kadar fark oluyor anlamıyorum 🤷♀️
ssuleeyuce minnoscan kuzenim temmuzda dogum yapti 4000. Ama dr hastane doktoru degildi. Ama ocak yada subat gibi cinarlinin ucreti nolur 🤔
matizinsarkisi Galende hastanenin kendi doktorunda takibimiz yapılıyor geçen ay sorduğumuzda 4400 demişlerdi normal ve sezaryen aynı fiyattı. Her yerin fiyatı artmış ama şu an ne durumda bilmiyorum.
sukayhanacar Hanim2016 doktorun hasta sirkülasyonu. bide bazı doktorlarda hastane parasından alabiliyo hastaneyle anlaşıp. parayı seven ve para umrunda olmayan doktor diye 2 grup var maalesef. benim ki parayla işi olmayan hastayı düşünen biri şükür ki
Bsraytkn Hanim2016 bende aradaki fark yüzünden sanırım karataşta doğum yapacağım o kadar parayı çocuğumun eğitimi için kullanırım.zaten şuan muayenesi nst si hepsi ayrı ayrı külfet gibi oluyor Karataş en uygunu sanırım
Hanim2016 sukayhanacar sizin doktorunuz kim, valla 3000 deseler koşa koşa giderim, tınaztepe galen demi