inocan Bebeğinizin kalp atışını kaçıncı haftada duymaya başladınız? Ben 6+3 teyim ama hâlâ duyamadım 😕🥺
bus91 inocan merak etme bende duyamadım bızde 7 haftada gitmiştik doktor sağlıklı şuan dinletmem zararlı dedı çok tiz bı ses 10 saniye gıbı 1 ay sonra gidince duycsz inş önemli olsn saglıklo olması
Ozdmrkbraa inocan ben 7 haftalıkken vajinal ultrasonla duymuştum 9.haftaya kadar duyma süresi var diye biliyorum kuzum daha şimdiden telaş yapma 🥰
Hey123 inocan karından mı vajınadan mı baktı da duymadı. Ben 6+5 bugun gıttım doktora. Karından baktı kalp atısı için haftaya gel dedi
Bmom inocan bugün duydum canım 6+5 te herkeste farklı ultrason makinesiyle de alakalı bir durum duyarsınız illa ki🥰
Beyziikoo Ben 6.haftasında duymuştum arkadaşım ama daha ileri haftalarda duyanlar da oluyormuş daha erken de 🤗 Bir hafta daha bekle bakalım.. Ben gittiğimde çoook derinden geliyordu ama 7.haftasında tam olarak duyabilmiştim mesela 😍😍
inocan Hey123 5. Haftada baktım karından. 10 gün sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum duyarım o zaman büyük ihtimalle 🥰🥰
Fr170320 inocan 7 haftada duydum canım.biraz az geliyordu üç hafta sonra gittik doktorum kalp atışlarının gayet güzel attığıni bir sorun olmadığını söyledi 🥰
sinembursa inocan valla bebeğin kalp yapısına bağlı ben 6+6 ydım bugün gittik gümbür gümbür duydum arkadaşım var benden 2 haftalık daha büyük 6 haftalıkken onunki duyulmuyodu mesela bünye çocuk meselesi kafana takma
Beyziikoo inocan Allah’ın izniyle duyarsın güzel arkadaşım kendine stres yapma bunaltma her şey Rabbimden ♥️ Güzel düşün güzel olsun ♥️♥️
Eliff66 inocan canım ben 6+3 duymuştum ama 8 9 haftada duyanlara oluyor endişelenme inşallah sende duyarsin