Tugceasl Aşırı belim ağrıyor ve alışkın olduğum için sürekli kütletmek istiyorum bunun bi zararı var Mı ? İstemeden de olsa geceleri özellikle farkında olmadan yapıyorum bazen korkuyorum bebeğime zararı olur mu diye 😔
Rmeysa_1661 Tugceasl doktoruma sormuştum doğumda çok sorun olabiliyor demişti. Bide Allah korusun bebeğin ani hızla çevrilen vucut kütlesiyle kordona bağlanma riski fazla demişti sadece çok sıkıştığın anda yap yavaş a demişti. Sizde öyle yapın
okroya Bende sizin gibiyim sağa sola dönüp sürekli kütletiyorum yıllardır alışkın olduğum için kütletmediğim zaman kendimi kazık yutmuş gibi rahatsız hissediyorum 🤦♀️
Tugceasl Rmeysa_1661 şuan 14 haftalık ama yine zararı olur mu acaba 😔 inanın engel olamıyorum kendime
Rmeysa_1661 Tugceasl bende öyleyim valla zaten normalde de omurilik yapısını bozuyor demişti hatta pelvik kemiklerde yamuk lar bile oluyormuş. Çok zorda kalmadıkça yapma canım 🤗
Bernay Her sabah hatta her gece uyanıp ilk yaptığım şey 🤦🏻♀️ Asla bırakamıyorum rahat edemiyorum sanki nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum gün içinde de bi o taraf bi bu taraf durmadan kütletiyorum 😭