Pinkyellow Gzl_Anne bence o laf yanlış erkek bebek cirlestiriyor oyuzden guzellesenler aykırı olmuş oluyor😂😂
Minnakuzum Gzl_Anne herkes kız kesın dıyor ama şu cinsiyet tahmını yapılıyor ya ondan yaptrdm erkek cıktı
Mom42 Gzl_Anne Ben tam olarak bunu yaşadım yaşıyorum yani çirkin hissetmiyorum kendimi tabi ama sivilcelendim hep hatta ilk aylar çok çıkmıştı şimdi biraz biraz geçmeye başladılar 😁
Baobap Kız çocuk dünyanın en güzel şeyiyken neden böyle kötü yakıştırmalar yapılıyor kız bebeklere anlamıyorum. Kız bebek çirkinleştirir, kız bebek aşırı bulantı yapar, kız bebek şöyle kız bebek böyle🤦♀️
Mom42 Baobap Aslında bu olay doğruymuş ama tam tersiymiş DR Kaan Kocatepe’nin konu hakkında videosunu izlemiştim şöyle anlatıyor Kız bebek östrojen salgıladığı için anneyi güzelleştirir erkek bebek testesteron salgıladığı için anneyi çirkinleştirir ve tüylenme de artış olur diyordu bende tam tersi oldu işte ama çok şükür tüylenme olmadı😂
Sibel122 Gzl_Anne kız annesiyim 38 haftalık ama yüzümde ne bir leke sivilce çıktı. Aksine purussuzlesti beyazladim. Annelik cinsiyet ne olursa olsun her kadını güzellestirir 💞
Baobap Gzl_Anne yok ben size özel demedim😊 genel olarak bi inanış var. Ona kızıyorum. Rüyada kız çocuk görmek sıkıntıya işarettir derler mesela. Kız çocuğa bakış açısı böyle genelde. Oysa kız çocuk candır❤️
isimsizbebek Gzl_Anne bana da guzellestin dediler oğlun olacak dediler. O kadwr soyleyen oldu ki cinsiyeti kız olarak öğrendiğimde kısa sürekli şok yasamistim 😂😂😂
Aysesen80 Gzl_Anne ama bende çıkmadı :) yani kız da güzelleştiriyor ben inanmıyorum o laflara tamamen hormonal bişey