Uykulugebe Kardelenyigit kimyasal gebelik olabilir ama onda da adet gününden önce kanama oluyor ve bıçak saplanır gibi ağrı oluyor. Bende de olmuştu.
Uykulugebe Kardelenyigit onu hiç bilmiyorum ama benim gibi kimyasal gebelik geçiren çoğu kişiden de duyduğum gibi bıçak saplanmasina benzer ağrı oluyor.
1PrensAnnesi Kardelenyigit kimyasal gebelik dış kadar zorlu süreç değil diye biliyorum ama değer yükselmesi durması gerek aksi halde tüplere zararlı o sebepten baktırın dedm zaten🙂
Papatyalavin Kardelenyigit tehlikeli bir durum yok ben iki kere üst üste kimyasal gebelik geçirdim çok üzüldüm doktorum şükret dış gebelik olmadın dedi demekki o daha zor 🤷🏻♀️ Hakkınızda hayırlısı olsun insAllah 🥰
Kuzucumm Kardelenyigit gecen ay bende aynısını yasadim 2 tane erken gebelik testinde cift cizgi cikti ve adet oldum ne oldugunu anlamadim. Ama bu ay hamile kaldim inş seninde vücudun hazırlık yapmıştır ve önümüzdeki ay sende hamile kalirsin canim 🙏
Kardelenyigit Kuzucumm inşallaah kuzum aslında istemiyorduk ama olma ihtimali fikrinede çok alışmıştım bi hayal kırıklığı üzüntü olmadı değil
blueberyy00 Kardelenyigit düşüyor canim ben kan verdim 19 çıkmıştı testler silik çıkıyordu koyulasiyordu 2 gün sürmedi birden düşmüş ve lekeleme başladı adet oldum
blueberyy00 blueberyy00 yani ben ilk testte gidip kan vermesem bilemezdim çünkü ikinci kan verdiğimde 3 e düşmüştü ama testte silik çıkıyordu ilk kan vermeseydim kimyasal olduğu belli olmazdı mesela
Kardelenyigit Papatyalavin ahhh o dış gebelik kuzum..neredeyse ölücekmişim kansızlıktan,o derece iç kanamam olmuştu neler yaşadım neler,Allahım kimseye yaşatmasın