Marayy canım ya nasılsa korkmussun bebeğinin kilosu gayet iyi ben 32 haftalikken doğurdum ilk kızımı gebelik zehirlenmesi geçirdim 24 saat idrar protein kaçağı vardı bebeğim beslenemiyordu yatış yapıldı ciğer geliştirici yapıldı 1 saat sonra doğum oldu düşün yani kuvezde kaldı çünkü benimki 1800 gramdi sen düşün çok küçük doğdu aglayamiyordu bile 17 gün kaldık kuvezde bide sezeryandim sandalye tepesinde yattım sağlıkla alırsın kucağına tabiki zor gecicek bı süreç ama en güzeli dua et sütlerin gelsin emsin ki çabuk topluyorlar çok kuvezde emzirdim çok güçlü oluyorlar inanki hemen topluyorlar yavrular kendileri Allah’a emanetler çünkü şimdi şunlara dikkat et gözlerinin önünde böyle simler varmış gibi olyor mu parlak parlak şeyler gorursen burnunda kanama ve tansiyonunun düşüp yada ciktigini hisediyormusun birde hareketlerini kontrol et soluna yat konuş bebeginle Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin şuan bende 2 hamileyim aynı seyleri yasarmiyim bilmiyorum şuan 27 haftalık hamileyim Allah evlatlarımizi bize bagislasin