esrams Selam kızlar 👋🏻Çamlıca medipol hastanesinde yenidoğan sünneti /sünnet yaptıran var mı aranızda ? Yaptırdıysanız nasıl oluyor lazerli dikişli mi klips Li mi memnun kaldınız mı Kim tarafından yapılıyor tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
esrams Minik2829 bende 15-20 günlükken düşünüyorum sarılığı falan olmaz ise biraz topladın ondan sonra yaptıracağım da hiç Çamlıca medipol de sünnet ile alakalı iyi yorum yapan duymadım önemli bir mevzu erkek bebeği için yenidogdıgunda yaptırmak iyileşme açısından çok iyi o yüzden istiyorum zaten
Minik2829 esrams ocagin ilk haftasi dogumum gozukuyor.bende 4 5 aylikken yaptiriyim diyorum ama bakalim
esrams Minik2829 sağlıcakla gelsin ben 2 yer buldum arkadaşlarım yaptırdı biri Acıbadem Kozyatağı biri başarı hastanesi medipol de aklımda bakalım hangisi olursa artık
esrams Başarı hastanesinde 800 TL herşey dahil fiyat Acıbadem Kozyatagında 1.750 TL +750 TL (muayene ücreti)ekstra tahlil isterse eklenir dedi Çamlıca medipol 1.750 TL herşey dahil fiyat 😘