Mge127 Merhaba anneler 3 buçuk aylık bebegim var kaçıncı aydan itibaren katı yiyeceklere veya anne sütü harici yemeklere başladınız tavsiyeleriniz nelerdir?
Gulsen4224 Mge127 6 ayda ek gıda başlanıyor canım sebze püreleri meyve püreleri ilerde çorba yemek başlar inşallah daha küçük senin bebeğin anne sütüNe devam et
Ahsend49 5 ayda yavaştan başlatılır diye biliyorum ama kesin Bilgi değil 😄 tecrübeli anneler buraya lütfenn♥️
maria12 6 ay boyunca katı gıda tavsiye edilmiyor. Sıvı da aynı şekilde. Hem bebeğe alerji yapabilir hem sindirim sistemi o yiyecekleri sindirmeyebilri
Betegebet Normali 6.ay ama benim oğlum inanılmaz hevesliydi. Ve sütüm olmasına ragmen sürekli saldırıyordu sofrada doktor izniyle 5.ayda az az tadıma başladık biz 3gün kuralıyla. Ama tabi doktorunuza danışın kesinlikle 3 bucuk ay cok erken
Mge127 Betegebet simdikten sorayim dedim şu an zaten sadece sütüm ile besleniyor cok bilmiş gorumcem ve kaynanamdan bilgili olmak için araştırıyorum 😄doktorumuz henüz sabitlesmedi bir arkadaşımin tavsiyesi üzerine doktora gidecegiz 😊