Minikbirannee Kızlar merhaba 🌸 16+2 hamileyim dünden belli özel bölgemde bir ağrı var yani afedersiniz ama vajinada 2 dudaktan bir tarafinda var sadece bu ağrı dokununca daha çok ağrıyor gibi ama normal uzanirkende ayaktada birden oluyor ağrı yani kontrolede yeni gitmiştim herşey normaldi niye böyle oluyor anlamıyorum lutfen bilgisi olan veya ayni durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi😔😔
CupCake Minikbirannee merhaba , bende 16+3 üm şuan , bir iki hafta önce bende de olmuştu , bir tarafa batma gibi . Ama sonra kendiliğinden geçti 😇doktora söylemiştim kontrolde normal demişti .
Minikbirannee @CupCake benimde herşey normaldi canim ama birden böyle olunca korktum bide eşimin gorevi nedeniyle ilcedeyiz napacağimi bilemedim 😔 kaç gün sürmüştü acaba benim dediğim gibi bir ağrimiydi yani sadece bi tarafta agri oluyor arada geciyor ama sanki dokununca daha cok agriyor gibi oluyor
CupCake Minikbirannee evet benimde bir taraftaydı sadece . Yürüyünce oturunca bazen batıyordu ağrıyordu ,hatta bir taraf daha şiş gibi geliyordu bilmiyorum psikolojik miydi , bende %100doğal kantaron yağı vardı , ondan sürüyordum , 5-6 gün sonra geçti .
Minikbirannee @CupCake aynen bende oyle hissetmeye başladim ya çok tesekur ederim kuzum ya rahatladım Rabbim bebişini sağ salim kucağina almayi nasip etsin🐣🥰🌸🌺