feamtrmea bus91 yumurta kokusuna tahammülüm yok yiyemiyorum çok nadir yersem omlet yiyorum peynir de market peyniri yiyemiyorum aradığım peyniri hala bulamadım yemiyorum 🥺
Cheerfulmom bus91 Ben 😔 denedim ama olmadı haşlama asla yiyemiyorum zaten kırınca da kokuyor. Baharat hiç kullanmıyorum. Ben bir yolunu bulamadım ama peynir süt yiyip içmeye çalısıyorum. Hiçbirini yiyemiyorsan yoğurt yemeye çalış mesela ben yoğurda meyve doğrayıp yiyorum en azından onu yapmaya çalış.
caglanurr bus91 ben sadece süzme peynir yiyebiliyorum süt ürünleri kesinlikle tüketemiyorum öncedende böyleydi allahtan ayran içebiliyorum bol bol ayran içmeye çalışıyorum
bus91 feamtrmea ben bitek süzme beyaz peynir başka peynir hepsı kokuyo kaçtane denedım genel de zaten ezelden gelen süt ve süt ürünlerıne bi anlaşamayız ama kendımı zorluyorum bu sefer tüm gün yumurta kokuyorum gıbı hissediyorum devamlı agzımı yıkıyorum ee süt yok yumurta yok bu cocuk besını nereden alacak dıyor herkes
A-F-B feamtrmea benimde et kokusuna tahammülüm yok kokusunu duyunca bile hele kıyma görünce bile kusuyorum
bus91 Cheerfulmom baharatlada olmuyor yapda ters cevir pişir dedıler limon sık ne bılım ya dök marulla ye neler denemedım
feamtrmea bus91 aynen bana da bütün peynirler margarin gibi kokuyo yiyemiyorum kendim izmirliyim ama şuan orda yaşamıyorum sadece izmir tulum yiyebiliyorum onuda hiç bi yerde güzel yapamıyolar bulamıyorum yiyemiyorum😖 hazır süt zaten içemiyorum 🥺
Cheerfulmom bus91 yok ya ama bak omlet yapabilirsin öyle yiyebiliyorum ara sıra bi dene istersen sebzeli omlet felan araştır güzel tarifler var 👍🏻
feamtrmea bus91 bozulur diye istemedim kimseden ama babam orda denemek için söylücem bi göndersin bakayım bozulcak mı🤔
Tuana333 Kızlar bol yumurta kırıp kek yapın içine ceviz elma vs atin vitaminli, birde yine bol yumurtalı krep ben bu iki şekilde tüketebiliyorum başka türlü olmuyor çünkü normaldede yiyemezdim pek yumurta
feamtrmea Tuana333 ayy o kek bile bana nasıl kokuyo anlatamam 2 den fazla atarsam yiyemiyorum dediğiniz gibi anca yumurtadan proteini ordan almaya çalışıyorum 😔
Makikuba Tuana333 canim yogurda ve sute pekmez katinca birbirino nötrlüyor.Ikisinin de bi faydası kalmıyor diye biliyorum.Bal en iyisi.
feamtrmea A-F-B evet eşim çok sever onu da ama hepsi çok kokuyo bana 😏 eşimde benim yüzümden bütün peynirlerden tiksindi yiyemiyo kıyamam😔
feamtrmea A-F-B kimimiz et kimimiz süt insanlara garip geliyo şımarıklık yaptığımızı felan sanıyolar ama cidden olmuyo yenmiyo 😢
bus91 A-F-B bende o kuşbaşında ve haşlanmış tavukta oldu tavuktan sanırım tamamen tiksindım ogun reklamlarda bile görunce kokusu geldı burnuma ama kıyma balık cok şükür yıyorum
bus91 feamtrmea valla benım eşim bide sporcu düşünün yanı bı oturmaya 4 5 tane yiyo ben baygınlık geçırıyorım ama oda yemesi gerek yanı bana yalvarıyo yok asla yanı bakalım ilerleyen zamanlarda görecez
A-F-B feamtrmea bende et yiyemiyorum olabilir canım canını sıkma baska yiyeceklerdne peynirin yerini kapatırsınız bisey olmaz
A-F-B feamtrmea evet sürekli bide kayınvalidem mangaldan falan bahsediyor evimiz müstakil olunca bizde mangal yapmayı düsündüğünü söylüyor onlar böyle konusunca ben iyice tiksiniyorum ama saka yaptıgımı nazlandıgımı sanıyorlar herhalde
Kbras bus91 benim yumurtaya alerjım var hıc tuketmiyorum . Ama bol bol market peyniri süt yoğurt tüketiyorum.
emine86 bus91 benim durumda aynı hayvansal ürünlerin kokusuna karşı hassasiyetim var kışın bi nebze de olsa yiyiyorum istemeyerek de olsa ama yazın imkansız 😔 zorla süzme peynir yiyiyorum yumurta yok süt yok yoğurt peynir belli bi marka dışında hic yok bilmiyorum ne olacak