Ebru9120 Mimartezeanne uyku tulumu ve kundaklara bakmanı öneririm bebekler için daha güvenli. Owli marka almayı düşünüyorum ben:)
MiniKaya Mimartezeanne canım ben özdilekten %100 pamuk aldm 140₺ di yorgan tercih edilmemeli deniyor fakat aldığım yorgan o kalın battaniyelerden daha hafif ben kullanışlı buldum
Aylnyzc Bebeklerde baya uzun süre yorgan önermiyorlar .beşiğinde sadece çarşaf olsun diyor uzmanlar Bilgin olsun :)
Mimartezeanne Aylnyzc a gerçekten mi bi bileğim yoktu martta doğum nasipse soğuk yani bilmiyorum şimdi kafam karıştı
Aylnyzc Mimartezeanne küçüklüğümden hatırlıyorum 5-6 yaşına kadar uyku tulumu ile uyudum inanılmaz rahatlık . benimde doğumum kasımda ve yorgan yastık almadım 2 tane kalın uyku tulumu aldım. Hem üstünü açma derdi yok:) ve evler eskisi kadar soğuk değil üşümez merak etme 😌
HKY Uyku tulumları 9aydan başlıyo aralıkta doğum yapıcam uyku tulumu giydirilebilir mi ki sadece battaniye de yeter mi mecbur yorgan kullanılacak heralde öyle değil mi🤔
Ebru9120 HKY doğumdan itibaren de olanlar var kundak olarak geciyor. Ben owli uyku gurusu almayı düşünüyorum ilk başta kundak daha sonra tulum olarak kullanılıyor
gulbahar0505 Mom092 çok güzel yastık felan bende alıcam canım nervesim yastık müslin felan ağız mendillerinden
Bsraskmn Mimartezeanne yün ağır gelir diye düşünerek pamuklu yorgan almak istedim özdilekte buldum. Yastığınıda yine pamuklu aldım onuda english home da buldum
Mimartezeanne Bsraskmn bende öyle düşünüyorum yün ağır gelir böyle hafif bir yorgan olsa iyi olur sanırım