İmperial 180 lira, Medical’de doktora göre fiyat değişiyor. 200’ün üstüne de çıkabiliyor. Ben İmperial’de Kırhan Bey’e gidiyorum. Her şeyi inceler ama sormadıkça gereksiz konuşmaz. Gerekenleri söyler ama. Ben erkek doktor istemediğim halde onu tercih ettim, çünkü hassas davranıyor. Bu, kişiden kişiye değişen bir durum elbette ama özelde o çok popüler olan bazı doktorlarla ilgili tatsız şeyler yaşadı bir akrabam ve bir arkadaşım. Örneğin suyu azdı tanıdığımın ve bazı problemler vardı, 7 ay boyunca hiçbir şey yapmadı özeldeki o doktor. Sonra fakülteye gidince oradaki doktor kurtardı bebeği diyebilirim. Bir diğer tanıdığım da doğumda sıkıntılı bir durum yaşadı, bir şey açıklamadan devlet hastanesine yönlendirdiler. Özeller hasta kaybetmemek adına bazen böyle şeyler yapıyor. Ben doğum için devlet hastanesine daha çok güveniyorum. Ama bu bir tercihtir. Bazen hasta benle konuşsun doktor, güleç olsun filan istiyor. Ama aynı doktor bebeğin sağlığı konusunda hassas olmuyor. O yüzden beklentilerinize göre seçin doktorunuzu. Bu arada devlette de Neslihan Hanımı çok beğeniyorum ben.