Öncelikle Selamlar herkesee 🥰 Ben buradan hep doğum hikayeleri dinlerdim şimdi sıra bende. Bu benim ilk gebeliğim hamileliğim 4. Aya kadar mide bulantısı ile geçti 7. aya kadar gayet rahatım fakat 7. aydan sonra el ve ayaklarımda aşırı derece ödem olustu ayriyetten sırt ağrılarım da arttı ve kendi kendime bir an önce doğurayım diyordum. 17 ağustos günü evime misafirlerim gelmişti aramizda konu açıldı ben hemen yarın doğursam da ne guzel olur demiştim takii o gecesi saat 3 civarı bende bir akıntı oluştu ben ilk idrar kaçırıyorum zannettim üzerimi değişip geri yattım. 2 saat sonra alttan bir sıvı geldiğini hissettim ayağa kalktığımda musluktan boşalırcasına suyum geldi ben hemen eşi mi uyandırdım o an (hadi ordan şakanın sırası değil) demesine mi güleyim şaka olmadığını anlayınca yataktan telefona fırlarken yere kapaklanmasına mi 😅😅 tabi oda şok haliyle doktoru aradı doktor hemen hastaneye gelmemizi söyledi Allahtan çantam hazırdı kaptığımız gibi hastaneye gittik. Beni ebe çatı kontrolü için oturttu 2 cm acılmam vardi bebişte baş asagiydi normal doğum olacak büyük ihtimal dedik fakat NTS de Doktorum bir şeylerin ters gittiğini söyledi ve tekrar NTS istedi onada bakınca epidural sezeryan olmam gerektiğini Bebeğimin kaka yaptığını söyledi. neyse beni hemen giydirdiler ameliyat için hazırladılar sedyeye yatırdılar ve belime anestezi için iğne vurdular kızlar Açıkçası ben tatlı canlı değilim doktorum bile bana (iyi misin normalde tepki vermen lazım) diye sordu bende (iyiyim Hemen yapın da bitsin demişim) orda bi gülüşmeler oldu zaten 😅😅 Neyse ameliyatta doktorum Bebeğiin kulağını gördüm der demez işte o ağlama sesii eme bebegimin yanağını yanağıma koydu mükemmel bir duygu tarifi yok 🥰 bebeği odama getirmişler ilk başta ama çok ağlıyormuş ve inliyormuş kızarmaya başlayınca doktorum hemen küveze almamız gerekiyor dedi o an çok üzüldüm dünyam başıma yıkıldı sanki ama bir yandan da aman iyi olsun da varsın kalsın küvezde dedim. kızım tam 9 gün küvezde yattı. Her gün süt sağıp götürüyordum 5. Gün solunum cihazdan çıktı 7. Gün de beni emzirmeye çağırdılar çok şükür ki tuttu. 2 gün sonra da 27 ağustos günü saat öğlen 11 beni arayıp (annesi kızını taburcu edicez kıyafetlerini de al gel) dedikleri zaman Ki sevinç çığlığımın haddi hesabı yok oturup ağladım Mutluluktan eşim bi yandan ben bi yandan 😇😇🥰🥰 Eşim her zaman destekçim oldu ondan da Allah razı olsun hastaneye gittiğimizde bebeğimizi kucağımıza aldıgımızdaki huzur paha biçilemez dualarla kavuştuk Rabbime çok şükür Allah küvezde yatan bütün bebeklere şifa ailelerine sabır versin amiiin. 🤲 Bu arada Sezeryandan korkanlar için söylüyorum Korkulacak bir şey yok kızlar sırtındaki iğneyi hissetmiyorsun bile ben sezeryandan 10 gün sonra ayaklandim cok şükür şuan kızım 1 ay 17 günlük 🥰🥰 Allah isteyen herkese bebeklerini kucağına, olmayanlara da hamile kalmayı nasip etsin 🥰🥰🥰🥰🥰