Kahraman0201 Nurelf12 Benim 5. Aya girdiğimde geçti canım ama ilk başlarda aşırı kuruma soyulma olmuştu
DilanG Nurelf12 Nurelf12 Hamileliğin başından beri yoğun şekilde yaşıyorum sebebini bilmiyorum ama sürekli vazelin dudak nemlendirici kullanıyorum
ayseguler01 Nurelf12 benim de aynı şekilde ben de çok su tüketiyorum ne kadar içsem sanki hiç içmemişim gibi
Ahsend49 hhb53 ben içiyorum 3 litre bence hamilelikten dolayı suyla da alakası vardır ama fazla değil
Ahsend49 Hiç geçmiyor diyebilirim . Birde makyaj falan yapmıyorum kimyasal sonuçta vücuduma değmesin istiyorum hiç yapmıyorum ruj fln sürmem iyice çatlar
BarlasMom94 Benim de çok çatlıyor bu aralar ya. Ve kanıyor da çatlayan yerler. Sebamed dudak balmı sürüyorum iyi geliyor
3506 Nurelf12 Benim normalde de çatlardı gün içinde ama şimdi çok daha fazla çatlıyor sürekli kabuk gibi kuru deri soyuluyor.. Sudan ziyade bir vücuttaki eksiklikten kaynaklı ama neden bilmiyorum 🤔
lifeofmybaby Nurelf12 yaa benimde öyle çok su içmeme rağmen süreki dudaklarım kuruyor çatlıyor dudak balmı sürüyorum yine de geçmiyor