Zumra12345 Merhaba kizlar doktordan geliyorum plesantam rahmin ağzını kapatıyor dedi doktorum 12+3 haftadayim tehlikeli birşey mi acaba korktum biraz açıkçası
Halide_zehra Zumra12345 bende 17 haftadayım aynı durumdayım evden çıkmıyorum desem yeridir bekliyorum inşallah 6aya kadar yukarı çıkar
Bebek-geliyor Zumra12345 13+5 de kanama ile gittiğimde plasentanın önde olduğunu ve rahim ağzında kısalık olduğunu öğrendim. İlerleyen zamanlarda yukarı çıkabiliyormuş o yüzden sürekli yatmak gerekiyor ağır hiç birşey yapmayın. Ben şuan 20+4 deyim yavaş yavaş yukarı çıkmaya başlamış dedi hayırlısı bekliyorum ama sürekli yatıyorum. Çaydanlığı bile kaldırma dedi doktorum.
Bbssra Zumra12345 dönebilir diyorlar bende dönmesini bekliyorum. 12.haftada öğrenmiştim şuan 22+1 oldu hala dönmedi nasip :)
Asude967 Benimde aynı Canım 15 te bnde öyle olduğumu öğrendim diğer iki hamileliğimdede aynısıydı 6 cı aya kadar ikiside yukarı çıkmıştı erken doğum riski ve ani kanamalar olan bir durum rabbim kolaylık versin bizlere
kalben_duam Bebek-geliyor benimde kanamam oluyo bugün öğrendim plasenta öndeymiş. Seninde karın ağrın sürekli gazın var gibi karnında doluluk oluyomu
Bebek-geliyor kalben_duam tabi olmaz mı zaten ilk başlarda düşük riski vardı o yüzden hep ağrım oluyordu plasentanın önde olması kanama ile kendini gösteriyormuş bende rahim ağzında kısalık da var. Çok ağrım oluyor hemen kasıklarıma vuruyor ağrı biraz ayakta kalsam ve Böyle karnım sertleşiyor içi çok dolu gibi oluyor 🤷♀️