Cemrenur Kızlar 29+1 haftaligiz yürürken kasiklarim çok ağrıyor yürütmüyor😔 normal mi bu yaşayanınız var mı 🤦♀️
EsraKmoglu Cemrenur doktorun ile konuş sarı akıntı enfeksiyondur ağrı da magnezyum eksikliğinden oluyor.
Duru999 Cemrenur 27+2 benimde kasigim ara sira ariyor. Gunun sonunde evet sizin gibi yureyemicek hala geliyorum. Oda gun icinde cok haraketli oldugum zamanlarda oluyor. Sari akinti bendede var valla🙄 ama kokusuz ve az
Mucizem199 Cemrenur sağlık ocağında yada kendi gittiğin doktora idrar tahlili verebilirsin canım bak akıntın da varmiş🙏🥰
Cemrenur EsraKmoglu canım teşekkür ederim. Zaten hiç magnezyum almadım şimdiye kadar dün gece ilk defa bacak krampi ve bu ağrı başladı 😭 inşallah magnezyum eksikligidir de enfeksiyon değildir😑
melegegebe Duru999 hamileligimin basindan beri var o sari akinti zaten cok cabuk mantara da yakalaniyorum doktorun verdigi ilac da pek fayda etmiyor ,🙄
Elifaysu melegegebe benim kasıkta bazen ağrı oluyor bebegin ayağı aşağıda oluyir yada kolu vs bacağıma vuruyor hatta yuruyemiyorum o derece uzan ayaklarini kanpeye koy