Ozzzzz_ Dün kan testi verdim beta 1.20 çıktı . Son adetim 18 Eylül’de oldu 21 Eylül’de bitti. Dün kasık ve göğüs ağrılarım vardı doktor yumurtlama dönemindesin dedi. Ama çok bilinçsizim yardım istiyorum beta yükselir mi hamilelik var mı yok mu acaba
34Gizem Ozzzzz_ şu anki değeriniz ne yazık ki negatif ama belirtilerinizi bende yumurtlama döneminde hissettim bu günü değerlendirin :)
Kuzeyufuk Ozzzzz_ 5altındaki değer negatiftr ama sakin ol senin daha yumurtlama dönemin 14.günde olmuş yani 1ekimde olmuş sen adet gününe kadar gün aşırı ilişkiye git eşinle yumurtlamadan 2gün sonra pat hamilelik çıkmaz bosyere para verme testlere ekimin bi 25üfalan olsun o zaman ver kanı su an denemeye devam et ilişkiyi
Deletedmom355 Ozzzzz_ yumurtlama dönemindeyseniz şuan hamile kalma ihtimaliniz var. Çok erken test yapmışsınız. Yumurtlamadan kaynaklı belirti yaşıyorsunuz.
Ozzzzz_ Kuzeyufuk Kuzeyufuk hamilelik için kan vermeye gitmemiştim aslında kist falan mı var da ağrım oluyo diye gitmiştim kontrole kanda verdik öyle teşekkürler canım
Ayten1994 Bende meme uclarinda dokununca yanma hissi var.bide yuzumde kuruluk var.ypiklaniyor.sjzce bu yumurtlamami gebelikmi? Adetim duzensizde.
Ayten1994 Kuzeyufuk 38 45 50 gunden bir oluyorum.en son 38 ci gunde oldum.ondan once 45 ci gunde.aralik gunler azaliyor
Ayten1994 Kuzeyufuk inseAllah bu gebelik belirtisi ola bilirmi? Dusunuyorum 15 I falan test yapmak istiyorum.
Ozzzzz_ Deletedmom355 teşekkür ederim yumurtlama ne zaman gerçekleşir hamilelik adetimin ne kadar geçmesi lazım 🙏🏻