Annebal Zeynep_cagdas öyle ya çok da rahat😂😂inşallah doğum anında onun pozitifliği bana da yansır 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Yoksa korkuyorummm
Zeynep_cagdas Annebal inşallah çok kolay bir doğum olur canım 🤲🏻🤲🏻 vallahi doğumdan ben de korkuyorum 😂😂
Annebal Zeynep_cagdas inşallah öyle olur Dün akşam nisanim geldi bugün hala devam ediyor az az dedim geleyimmi yok dedi sancın varmı dedi yok dedim haftaya salı artık belli olucak🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Melegimmm1244 Annebal bende 7 yıl önce Erdinç beyde doğum yaptım şimdi ikinci ye hamilelyim ama başka şehirde yim
Annebal Melegimmm1244 kaçıncı haftanda suni sancı verildi 🙄🙄 acilman ilerlemedi mi hiç benim acilmam vwrmis öyle söyledi
Melegimmm1244 Annebal acilman vsr mi . Errdunc bey biraz sezerysn i sever ama kimseyi zorlamaz acilman çok güzel oldu fakat bebek kanala girmemiş
Annebal Melegimmm1244 ben onu farkettim zaten😂😂 ben ısrarla normal dedim bir sıkıntı yok dedi o zamann
Annebal Melegimmm1244 benimki üç kilo tam , çatık biraz darmış ama bebek rahat gelebilirmis öyle soylediydi acilman var dedi ama ne kadar olduğunu söylemedi herhalde dört cm olunca yatış oluyormus
Melegimmm1244 Annebal iyi iyi o zaman açılma varsa 1 cm filandi benim çatı muayenesinde çok iyi bir doktor ama ya çok severdim
Annebal Melegimmm1244 benim şuan ağrılarım çok ama hala sancı hissetmiyorumm normalmi bu 🙄🙄🙄 Bide sanki afedersin büyük abdeste çıkacakmış gibi bir baskı var alt tarafimda devamlii
kids04_06 Edauznl canım ben kontrol için oraya gitmiştim şerife hsmına doğum memelektte oldu yenice de oturuyorum bende