Lacemess Ayten1994 haftasına uymuyor maalesef uterin kavitede 24mm çapında 6h 3 g uyumlu gesttasyonel sak ve içinde yolk sat mevcuttur fka izlenememiştir yazıyor raporda normalde adetime göre 9+4 olması gerekiyordu
Ayten1994 Lacemess betana baktir.ona uymali haftan.gec dollenme ola bilir.eger bettan haftasina uyuyorsa sorun yok.
Lacemess Ayten1994 adet düzensizliği olanlarda geç döllenme oluyormuş benim günü gününe gelirdi. Hayırlısı böyleymiş canım kendini suçlama sakın nasipte olsaydı her türlü olurdu kim bebeğine bile bile kıymak ister
Ebrarbebek66 Lacemess sana bir zararı yoksa bekle canım bu durumu yasayan çok insan var benim tanıdığıma da doktor bebeğin kalp atışı yok alalım demişti ama o kabul etmedi bekledi cok şükür şimdi 11 yaşında kızı var bence bekle
Lacemess Ebrarbebek66 inşallah haklısınız doktorlatın her dediğine inanmamak gerekiyor sanırım yoksa şimdiye kürtaj olmuştum
Humaninannesi20 Lacemess Doppler ultrason dedikleri cihaza girdim orada kalp atışının başladığı gibi durduğunu söyledi doktor bebek ölüdür raporu verdi
Humaninannesi20 Lacemess Doppler ultrason dedikleri cihaza girdim orada kalp atışının başladığı gibi durduğunu söyledi doktor bebek ölüdür raporu verdi
Lacemess Beyis ben öğrendiğimde hcg hormonum 610 du doktor 5 haftalık dedi 2 hafta sonra gittim yine 5 haftalık dediler
Lacemess Aylinkut gerçekten mi peki o zamana kadar doktora gitmediniz mi ya da doktorlar kürtaj dedi mi
Aylinkut Lacemess gittim doktora kimyalsal gebelik olabilir dedi. Ben bi sure doktora gitmemeye karar verdim. Baska hastanede baska doktorla devam ettm. Gec döllenme olmus dedi. Bekleyin biraz. Agriniz duramycak kadar cok değilse kanamizda yoksa bekleyn
Ayten1994 Lacemess bettan normal yukseliyor ama hangi haftanin betta mikdari kadar? Mesela 1500 3 haftalik ..sizde ne kadar betta? Haftaya uyumluysa bekle.her hafta betta testi yaptir yukseliyorsa korkma
Lacemess Ayten1994 3 hafta önce yani sata göre 6 haftalıkken 26.000 civarıydı şimdi kaç bilmiyorum tekrar baktırmakta fayda a var
Lacemess Humaninannesi20 banada verdi missed abartus yazıyor hatta ama başka doktora göre ölü değil 😔
Humaninannesi20 Lacemess Kanaman yoksa bekle bence ben kanamam başladı diye bekleyememiştim zehirler diye
Ayten1994 Lacemess evet git ver.yarin da falan ver canim.artmissa iyidir sonra iki gun sonra yinr ver .kalkdiysa evet bebes yasiyor.inseAllah