Merhaba kızlar 🤗
çok şükür benimde doğumum oldu.İkinci kez anne oldum.Minik kızım dünyaya geldi saglıkla.29 eylülde yatışım yapıldı.ilk doğumum genel anestezi olmuştu ve ilk günümü hiç hatırlamıyordum.O yüzden bu sefer uyanık olmayı istedim ama çok korkuyordum.Çünkü ben kan verirken bile bayılan bir insanım 😬ama herşeyi göze aldım kızımın ilk anını görmek çok istiyordum ve nasip oldu.🥰Damar yolumu odadayken açtılar serum taktılar ve herşeyim saçımdaki toka dahil çıkartıldı ve ameliyathanenin yokunu tuttuk😬nese belimden iğne yaptılar bana .Burdaki bir çok yorumda iğneyi hissetmiyorsun yaZıyordu ama ben baya baya hissettim canım acıdı ama dayanılmayacak gibi defil.ben dayandıysam herkes dayanır valla😆sonrasında uzandım beni socaklık gelemeye başladı uyuşma sonrasın bende bir mide bulantısı 🤢 dedim kusucam .Hemen bi İgne yaptılar damardan sonra bi kaç dikkat rahatladım kusmadım.zaten 5 dk sürmedi kuzumun sesini duydum ❤️Bi gösterip götürdüler bi kaç dkka sürmedi yanağımdaydı balım pamuk gibi miss gibi ben salya sümük 😂sonra götürdüler prensesimi.Benim ikinci bebeğimde ve bir daha çocuk düşünmediğim için kordon bağlatma ameliyatı oldum koşa sürdü hatta anestezi üzmanı bana sakinleştirici haptı biraz uyu dedi .Uyandım bitmişti o işlemde .sonra odama çıkattılar pamuk kuzum geldi pespembe ❤️3560 gram 51 cm doğdu melegim 🥰bende baş ayrısı olmadı çok şükür çok su içtim gazımıda il gece çıkardım doktorda ertesi gün taburcu edebilirim istermişim dedi pandemiden dolayı gönderiyorum diyince kabul ettim çünkü kaldığım oda çok suçları ve bunalmıştım son kontrollerimiz yapıldı ve evimizdeyiz .çok şükür kuzum gayet iyi benim sacede ameliyat yerimde ödem olmuş oda baya çok agrı yaptı inşallah en kısa zamanda oda geçer 😌sorularınız varsa her forsat bulduğumda cvp yazacağım kızlar hepinize şimdiden güzel doğumlar diliyorum 🌼