aybarsdefne Star25 ata degil de Karan I düşünmüştük ama eşim Burak özçivit e çok benzer şimdi onun oğlunun ismi de karan tıpa tıp aynısı oluruz o zaman 😂
aybarsdefne Serrax bende ilk Kızımın adı Defne Alya ama Elif Asya ,Ahu ,Zeynep ,lina, şirin,Lila,mihrimağ, isimleri çok hoşuma gidiyor şu sıralar 😍
Serrax aybarsdefne ahu çok hoş ya😍 hiç aklıma gelmedi hem bilindik hem naif. Zarif ince demekmiş. Düşünebilirm😊
aybarsdefne Star25 evet isim çok güzel 😂😂Fahriye uyanıklık etmiş koymuş şimdi bizim çevre çok takip eder onları direk onlar diyecekler
aybarsdefne turansmom1 bende yeni isimlerden ziyade heybetli isimler hoşuma gidiyor şöyle büyüyüp yağız delikanlı olunca berkecann diye sesleneceklerine mesela Melikşah dedilermi iş değişiyor 😍kızlardada naif ve trend isimler hoşuma gidiyor ona göre özgüvenli oluyorlar diye düşünüyorum eskilerde dürdane Kezban yok fidan felan koyuyorlar onlar gibi isimler hiç hoşuma gitmez
turansmom1 aybarsdefne dürdane koyarsan zaten cocugun hayatinı baştan karartmış olursun ana olarak herhalde, helede kezban tamaaaam😂
Byzaoz KubosM bende oglusum olursa bu ismi istiyordum ama kizim oluyor yegenimin oglu oldu o koydu artik 🥰
Serdardilan Benimki erkek olursa mustafa istiyor illa eşim kiz olursa da gamze olsun diyor büyük oğlum yinede ben fikrimi söyleyemedim tabi😂
aybarsdefne Serdardilan ahaha😂benim eşimde Hasan aybars diyor bende diyorum amcanın ismini koymam ben karşıyım