Gizem9093 Herkese merhaba 🌸 17+4 günlük hamileyim ellerimde ve ayaklarımda şişkinlik uyuşma başladı sizce erken mi? Sizdede böyle bi şikayet var mı? 😕
Heyecandorukta Gizem9093 Bende olacak diye korkumdan hergün km lerce yürüyorum, 21. Haftadayım benim henüz olmadı ama bünyeden bünyeye de farklılık gösteriyor olabilir 🤔
htcedgn Gizem9093 benim de 18.haftada başladı. 18.haftadan beri asla ayakkabı giyemiyorum, yüzük takamıyorum. Bol su içiyorum,tuzsuz besleniyorum, yürüyorum ama azalmıyo hiç ödemim🤦🏻♀️
Cansss Gizem9093 33. Haftadayım sürekli bol su içiyorum eskiden de tuzu az tüketen biriydim zaten şuanlık çok şükür ödeme dair hiçbişey yok. Ne eller ne yüz ne ayak. Bol su, tuzu azalt ve yürüyüş hepsine çözüm
turansmom1 Gizem9093 ben hiç yaşamadım 36. Haftaya girdim masallah canım ama doktorum tuzdan uzak durup bol bol su içmemi önermişti. Birde burun ameliyatı olduğumda doktorum bol bol salatalık ye ödemi çok fazla atar demisti ben ödemden değilde çok canım çektiği için bol bol soyulmuş salatalık yiyordum belkide ondan da olmus olabilir diye düşünüyorum açıkcası🙂
Gizem9093 Heyecandorukta Yaa ne güzel inşallah hep böyle devam eder🌸 Ya ben çalışıyorum bazen yorgunluktan yürüyüş yapma şansım olmuyor her gün yürücem diyorum ama fırsat bulamıyorum hiç şimdi ellerimde uyuşma başladı o yüzden bi an önce benimde başlamam lazım 😕
Heyecandorukta Gizem9093 Bende çalışıyorum, öğle araları fırsat buldukça çıkıyorum yürümeye, akşamları rutin zaten. Ama çok önemliymiş hareket, araya sıkıştırmaya çalışın, hiç olmazsa 30 dkk 🤔
Minik2829 Gizem9093 26. haftamdayim. 3 4 hafta önce yaşadim bu durumu. bol su ictim tuzu kestim ve cok hareketsiz kalmamaya calistim.oturdugum yerde calisiyorum.arada merdiven inip ciktim.şuan bi skıntım yok şükür
Gizem9093 htcedgn benimde öyle canım 😔 ayakkabılarım küçük geliyor. Korkuyorum bende ama kişiden kişiye değişiyor diyorlar kiminde olmuyormuş kiminde böyle erken başlıyormuş 😕 Rabbim yardımcımız olsun 🤲
htcedgn Gizem9093 aminn🙏🏻🌸 kesinlikle kişiden kişiye değişiyor. Gecen birisi yüzüğüm parmağımdan düşüyor yazmıştı mesela😁 herkesin gebeliği kendine has. Paketli ürün ve tuzdan uzak duralım biz yine de🌸🙏🏻
Cansss Gizem9093 hayır hiç olmadı. Çok ayakta durduğun zaman ayaklar şişer sadece. Dediğim gibi eskiden de yemekleri tuzlu yemezdim. Belki de o yüzden hiç olmadı. Herkes bu haftalarda normalde yüz göz şişer dedi bende hiçbişey yok şimdilik. Dediğim gibi tuzu azalt suyu çok iç. Ben 1 günde 5 litreyi bitirdiğimi biliyorum. Su herşeye faydalı zaten. Bi sağlıkçı olarak söylüyorum. Ama tabi o kadar suyu evdeyken iç. Çünkü son aylar bi ayağın hep tuvalette oluyor 😅
Yarim_Kilo_Kiyma Gizem9093 Çok erken değil mi 👀 su mu az tüketiyorsunuz. Ben 35. Haftadayım Allah’a şükür hiç ödemim yok. Beslenme ile alakalı olabilir . Tuzdan , hamur işinden kaçının. Bol sebze et salata , Bolcada su tüketin biraz bakın kendinize derim. Daha yolunuz çok uzun
Gizem9093 Yarim_Kilo_Kiyma Öneriniz için teşekkür ederim ama kendime bakmadığımı nereden çıkardığınızı öğrenebilir miyim?
Yarim_Kilo_Kiyma Gizem9093 Siz tam anlayamadınız sanırım anlatmak istediğimi. Kendinizi dinleyin anlamında söylemiştim, size neyin dokunduğu belki anlarsınız diye. Elbette bilemem sizi, tanımam.