Oglumkizim Merabalar bu hapı kullanıyorum bu bir kan hapımıdır? Yoksa ayriyetten kan hapı almak mı gerekiyor
Nrykml Oglumkizim benim doktorum kan ilacı olarak verdi canım bunu birde folik asit b12 falan da kapsiyor ilaç
Zeynepahmett Oglumkizim fena bir ilaç ya. Kan ilacı canım. Doktor sabah aç karnına iç dedi çok fena mide bulantısı yaptı. O zaman gece yatmadan iç dedi bu defa gece uyandirack kadar bulandırdı her türlü dokunuyor bu bana. İlk gidişimde başka bi tane isteyecem ama sanırım kan ilaçları aç karna içilmesi gerek
Oglumkizim Nrykml neden ayriyetten kan şurubu yazdı ki benim ikisi midemi çok ağrıtıyor 😪 bende sadece demir hapı olarak biliyordum
Nrykml Oglumkizim senin vücudunun ihtiyacına göre vermiştir o zaman canım. Gynoferro Bende asiri bulantı yapıyor ac karna içildiği için
mervealis63 Nrykml ac karna mi iciliyo ilacc bn smdiye kdr tok karna kullandim doktorum ac karna die belirtmedi hic sknti olurmu
Kahraman0201 Nrykml Benimde aynıydı doktor bırakma dedi yemekten 2 saat sonra iç dedi öyle olunca daha iyi oluyor sizde öyle yapın en iyisi
Oglumkizim Zeynepahmett bende de iştahsızlık yapıyor ya ben aç karnına içemiyorum yemeklerden 1 2 saat sonra içiyorum midemde doluluk hissi yapıyor hiç bişey yiyesim gelmiyor
Zeynepahmett Oglumkizim aaa bende tam tersi deli gibi iştahımı açıyor :) birkaç saat midemi bulandırıyor ama gün boyu ağzım durmuyor sürekli bir şeyler yiyip içiyorum :)
Acemianne27 Evet kan ilacı aç karnına alındığında dokunuyor mide ağrısı ve bulantı yapıyor doktorum tok karnına da alabilirsin dedi isteseniz sizde doktorunuza danışarak tok karnına alabilirsiniz
cgla29ony Banada kan hapı diye verdi aç karınla alıyorum ben hiç bir yan etki yaşamadım. Ama ilk aldigimda sabah akşam demişti ishal yaptı yeşil renkte daha sonra günde bir tane iç dedi şimdi şükür hiç bir sorun yok sagsaglim kavuşalim yavrularımıza ins 🤲🙃
Oglumkizim cgla29ony amin canım inşallah 🤲 Bende tek bunu kullanayım kapsül olduğu için ağzımda tat bırakmıyor yoksa tat kaldımı midem bulanıyor
Nrykml mervealis63 evet canım bana ac karnına iç dedi zaten ilacın prospektüsünde de ac diyor . Çok mide bulantısı yapıyor ama mecbur içiyorum