Mlkrfk Doktorum 6. Haftanın içinde gel kalp atışını duyarız demişti. Kesin duyulur mu bana biraz erken gibi geldi. 7 de 8 de duyan da var. Ortalama olarak ne zaman duyulur. Siz kaçıncı haftada duydunuz o pıt pıt ları ❤️
S_S Mlkrfk ben tam 6.haftada duymuştum :) zaten 6.haftada haberım olmuştu hamıle oldugumdan :) sızde duyarsınız rahat olun :)
Birgul Mlkrfk bana 7. Hafta içinde gel dedi bugün 7+5 birazdan hastaneye gidecem duymak için inşallah sağlıkla duyarım🤲🏻😌 genelde 7. Haftadan sonra daha garanti oluyormuş😇
Acemianne27 Hamileliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktı 6. Haftada kalp atışımızı duyduk şuanda da 29+6 haftalığız 🥰
aslihanaslans Ben 9. Haftada duymuştum çünkü o zaman haberim oldu, geç öğrenenlerdenim ilk kontrolde duyduk kalp atışlarını küçük civcivimin 🐥
Mlkrfk aslihanaslans ben 3+5 te öğrendim tabi ultrasonda gözükmedi kandan çıktı. 4+1 de gittim çok minik gözüktü 3mm olarak. 4+6 da tekrar çağırdı o zaman da 1.11cm olmuştu. 10 gün sonra görürüz kalp atışlarını dedi. 6 nın içinde çağırdı yani 😇🙏