Sera34 Bybra-212121 ümraniye eğitim arastırma hastanesi ben 8 ayıma kadar özele gidiyordum ama pişmanım buraya neden daha gelmedim diye
MiniKaya Bybra-212121 ben çakmak erdem hastanesi ayşe funda demire gidiyorm çok memnunum Funda hocanın arkadaşı olan kadriye şener var birde ondanda herkes memnun özel klinikte ama o çengelköy mediviada doğum yaptırıyormuş sanırım
Kelebek34 Bybra-212121 Kadriye şener 🌺 benim kendi doktorum çok ilgili ve şefkatli tavsiye ederim. Özel kliniği var ümraniyede ınstagramdan bakabilirsiniz sayfası var.
Bybra-212121 Sera34 normalde medipol Çamlıca Elif malçok doktorum fakat aşırı yoğun randevu bul ak işkence haline döndü biraz bu durumdan sıkılmış durumdayım çok yoğun olmayan bi doktor tercihim
MeltemAsel1 Afiyet hastanesi Dr Fazilet Gorgulu ve ozel muayenehanesi olan Dr Sibel Acikalin. Dogumu medicanada gerceklestiriyor. Ikisinide kesin tavsiye ederim
irva MeLy90 Bence 3 ay değil öyle dediler.Ama herkese başka bir şey demişler.Bazılarına ayrıldı demişler.Bazılarına süresiz izne çıktı demişler.Bana 3 aylık izne çıktı dediler.Bir kaç kişiye de sağlık sorunu var demişler.
Bybra-212121 irva açıkçası çok yoğun olması zaten yeterince sıkıntılıydı hayırlısı olsun ben kendisine gitmek istemediğim için yeni doktor arayışlarına başladım inş memnun kalırsınız doktordan kalırsanız venyazarsanız çok sevinirim teşekkürler 🙏
Gyyildiz Eva klinik Şükran Akalın❤️ Doktor değil abla sanki böyle bir ilgi alaka muhabbet olamaz çoook severim❤️ Özel kliniği var doğumu da belli hastanelerde yaptırıyor muayene ücreti 150 TL santralde ki yeni İGDAŞ binasında kliniği camlı büyük bir bina