setenay-92 Busra9290 gümüş kapağı göğüs ucuna koyup üzerine sütyenle sabitliyorsunuz çok çok memnun kaldım ben yaraydı hep göğüslerim yoksa asla emziremezdim 3 ay kullandım artık kullanmıyorum iyileşti göğüslerim
Elmaveannesi Busra9290 bende arada takiyorum 2 3 saat duruyor sutyenin içinde. Zaten tenine yapışıyor kapak. Yumusatiyor gogus ucunu
Kedili_Anne Busra9290 bende işe yaradı. Şu an doğum yapalı 4 ay oldu. Artık kullanmays gerek duymuyorum ama başlarda çok işime yaradı. Soğuk suya tutar öyle koyardım. Acısını alırdı.
Susamcan didembs merhaba, göğüs ucu kremi sürdükten sonra mı gümüş kapakları koyuyorsunuz yoksa direkt olarak kapakları mı kullanıyorsunuz? Birde kullanmaya ne zaman başladınız doğuma yakın mı başladınız?
Mary06 didembs 20 haftalık hamileyim alacağım şeyleri belirliyorum bu aralar. Gümüş kapak şimdiden alınması iyi olur bi ürün mü, yoksa Doğum yapıp göğüs uçlarım eğer yara olursa mı alayım, ne önerirsiniz
didembs Susamcan doğuma 2hafta kala yazıyo kullanım kılavuzunda 1-2saat takılı bırakıyorum ilk gün kuru cildi soydu korktum aslında ama yumuşacık oldu şimdi.
caglanurr didembs ben anlamadım ne alacağımızı markasıyla birlikte banada yazarmısın böyle bişey olduğunu bilmiyordum
bebisloading Peki 925 ayarla 999 ayar arasında fark var mı kızlar? Kimi yorumlarda mutlaka 999 alın diyorlar, kimisi de 925ten gayet memnun kalmış. Almadan önce sizlere danışmak istedim, hangini almalıyım??? 925ten de memnun olan var mı aramızda?
Unicornn bebisloading 999 saf gümüş bende alacağım ama mutlaka 999 u tercih edeceğim etki bakımından o daha iyidir
Elmaveannesi bebisloading bende 925 aldim arada takiyorum cikarinca gogsumun ucu yumusacik oluyor demekki faydasi var
mrs_elisah Bende silvernurse aldım. Henüz doğum yapmadım ama arada göğüslerim acıyınca takıyorum uçlarını yumuşatıyor. Memnunum. Ama tabi önemli olan doğumdan sonraki memnuniyet bakalım
didembs Mary06 indirime girdiğinde kaçırma derim 110tl fiyata aldım normalde 150üstü fiyatlarda doğuma iki hafta kala kullanmaya başlanıyor şuan göğsümde hatta 😁 çok fiyat farkı yoksa boyutu büyüklerden almanı tavsiye ederim göğüs kahverengi alan genişledi benim tüm bölümünü kapatmıyor sadece ucu ve bir kısmını kaplıyor, güzel nemlendirdi ben çok dokunmuyordum kese yada sabun bezi bile değdirmiyordum uyarılmasın diye kuru deriyi iki günde attı kapak sayesinde göğüs ucumun süt gelecek bölümü ölü deriyle kaplıymış meğerse deri döküldüğünde farkettim diyebilirim
Elmaveannesi Mary06 bence alinmasi gereken bi ürün..ben aldim koydum kenara arada takiyorum gogsumun ucu yumusacik oluyor. Insanin elinin altinda olmali boyle şeyler