Efulim_22 Merhaba kızlar ♥️🥰ovulasyon takibi yapmıştım ben yumurtlama ve çatlama günleri ilişkiye girdim yani 27, 28 ve 30 Eylül. adet tarihime de 9 gün kaldı. eğer gebelik oluşmuşsa kanda kaçıncı günde belli olur tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi 🙏♥️
BirEn Efulim_22 adet gününden 3 gün önce de belli olur büyük ihtimal ama idrar testinde adetten bir hafta sonra canım hadi hayırlısı inşAllah bebiş gelir 😘
flowers Efulim_22 canim ben iki gun once ogrendim kanda. Ama tavsiyem gectikten sonra yapman. Beklemek cok zor oluyor. Ve erken yaptiginda iki gun arayla gene kan isteyebilir doktor. Adetin gecince yap bence
kadriyEbe Canım normalde döllenmeden 7-10 gün içinde belli oluyor, ben adet günümden 10 gün önce verdim çıkmamıştı kanda
Adeviye Çok erken doktora gitmeni tavsiye etmem ben gittiğimde üç haftalıktı kanda düşük çıkıyor değeri sürekli bir kaç gün gelip kan vermeni değerinin yükselip yükselmediğine bakıyorlar
Efulim_22 flowers bence de doğru olan bu geçmesini beklemek lazım. Siz adet tarihiniz geçtikten kaç gün sonra kan verdiniz