Aksyy Benim bu hafta inşallah doğumum olucak ve devlet hastanesinde düşünüyorum ama refakatçi ile ilgili bilgim yok şu yakın tarihte yapan yada hemşire olan biri varsa bilgilendirme yapabilir mi 🙏🏻🙏🏻
Asel61 Aksyy yeni doğum yaptım ama şehirden şehire değişiyor bir refakatciya izin var oda kadın zorunlu erkek istemiyorlar ziyaretçi de koronadan dolayı kabul etmiyor lar
Oykuaygun Aksyy doğumda yanında kimse olmuyor. Doğumdan sonra ise sadece 1 kişi giriyor yanına. Şimdilik izmirde böyle
Yeliz38 Aksyy devlet Hastanesi’nde refakatçi olarak 1 kişi aliyorlar ama babası bebeği görmesi için gelebiliyor sıkıntı olmuyor telaşınız olmasın
Asel61 Aksyy aynen eşleri sadece.bebek olunca çok kısa süre alıyorlar sonra yolluyorlar canim 17 günlük olduk bizde
Aksyy Asel61 yaa. Çok teşekkür ediyorum Maşallah 🧿 rabbim evladınızla mutlu sağlıklı bir yaşam dilerim ❣️🙏🏻🙏🏻
Oykuaygun Aksyy aman boşver o gün görmeseler de olur sağlıkla doğsun minik ikiniz de sağlıkla o hastaneden çıkın da gerisi önemli değil
Bittercikolataa Ankara da kimseyi almıyorlar güvenlikle konuştum normal doğumda asla sezeryanda da cok kotu olursan 1 kisi dedi. Sacmalik ya bu kadar da olmaz ilk cocugu olanlar napsin gittim özelden paket aldim annem ve esim olacak Allah nasip ederse yanimda
Adeviye Kuzenim Ankara şehir hastanesinde iki ay önce doğum yaptı sezaryenle yanına hiç kimseyi almadılar üstünü bile girdirmek için almadılar kapıdan eşyalarını verdiler tek başına yattı