Ebru222 Kizlar 23+4 günlük hamileyim. Bugün 1 2 kıpırtı hissettim sadece hareket hissetmedim tekmeleme normal mi korkuyorum.
Saadetzeyno Ebru222 canm benim 26 haftaya kadar hep duzensizdi bi gun hissedip bi gun hic hissetmezdm duzenli heraket etmesini beklme bence 28 haftadan sonra hareketler sayiliyo zaten o haftaya kadar pek bi onemi yok
Ssmzsh Ebru222 bende 23+2 yim hissetmiyorum hamile olduğumu unutacağım nerdeyse endişeliydim ama dün doktor kontrolümde bu hafta için normal olduğunu öğrendim. Yinede korkuyorum ama elimde değil🙈
Ebru222 ilktay öyleyse iyi yani yoruldum. Ve bu hafta hep nedense uyku isteğim var. Diğer haftalarda böyle değildim.
ceren90 Banada hep oluyordu o haftalarda hatta sordum bende burdan. Sağolsun arkadaşlar içimi rahatlattı. 32 haftalık olduk 2 gün hareketli 2 gün hareketsiz şimdi bile.
Ebru222 Saadetzeyno rahatladım biraz. Bu hafta çok mide bulantım var. Gebeliğimin başından beri vardı zaten de 20 haftada kesilmişti tekrar geldi
begumizmir Yemek yedikten sonra sol tarafına uzan ve bekle tatlı yediğinde falan takip et. Aslında hareket ediyor ama kasları daha güçlenmedi o yüzden hepsini hissedemiyoruz.