ZEHRASEYMA merhabalar dogumdan sonra hangi marka hangi model korse kullandiniz. trendyoldaki uygun fiyatli korselerden kullanip memnun kalan var mi? tavsiyeleriniz bekliyorum
Yasingamzer ZEHRASEYMA en etkilisi yamuna korse diye duydum bende ondan aldım etrafımda kullanan ve memnun kalan arkadaşlarım da var
Aksyy ZEHRASEYMA mesela normel doğum yaptık diyelim kaç gün sonrası korse giye biliyoruz Bi sorun teşkil etmiyor dimi
Ebru-isil ZEHRASEYMA eşim almıştı bana netten 20 liralık basit bişeydi bi süre kullandım ama ben Antalya sıcağında daraldığımdan çok takmadım ama iş görüyor hiç boşuna para verme derim.
Beyza_yzk Canım ben sezeryan oldum ilk doğumda her hangi bir korse kullandım pamuklu iç çamaşırımın üzerine şimdi ikinci doğum olacak nasipse onda da kullanmayı düşünüyorum ☺️
Merveyildirimarslan Bende trendyoldaki doğum sonrası korseden sipariş etmeyi düşünüyorum kullananlar yazarsa seviniriz ☺️
ZEHRASEYMA Yasingamzer o markayi duydum evet ama biraz pahali. etkili ama uygun fiyatli korse arayisindayim 😁
ZEHRASEYMA Aksyy doktorunuzun ne dedigi onemli burda ama herhangi bir saglik sikintiniz yoksa 1 hafta 10 gun sonra falan kullanilabilir tabi