teletabi Mrv24orn erkek bebekte geç olur derler. Tamamen batıl inanç benim oğlum 38+2 de doğdu. 36+4 te doğum başlamıştı serumla ilaçlarla durdurdular😂
Mrv24orn teletabi evt bnm eltiminde oyle olduu igne fln yaptilr beklesn dye erkekler erkn gelyo bncede gorunuse bakilrsa😅
teletabi Mrv24orn banada öyle geliyor😂 gerçi bizim tospağada biraz aceleci sabırsız. Bi insan anne karnında neyse doğuncada oymuş gerçekten. Emzirmek için kucağıma alıyorum dizime koyuyorum ki güğsümü açıyım diye. Herif elime yapışıyo cork cork elimi emiyo,kolumu emiyo memeyi denk getirene kadar akla karayı seçiyoruz. Sabırsız ve aceleci olduğu doğuşundan belliymiş 😂😂😂🙈
Ayse1988 Mrv24orn alakası yok valla 3 ncu bebegıme hamıleyım ılkı 41 haftada 2 ncı 40 +6 da bu ıse beklıyo hala 40 haftaya gırdık baklım
kevserkara Mrv24orn 39+5 teyim hiç öyle düşünmeyin bende öyle erken bekliyodum ama ne gelen var ne giden 🙈
Kaderozy Mrv24orn ben 19+5im ama iki ablamda 3 kız yegenimde hiç biri gününden önce doğmadı hatta günlerini bile geçtiler benim Dr da benimki erkek diye 10 gün geç olabilir diyordu 36+5 doğum yaptım
Merveu- Valla bence de yalan o 😁 bugün tam 39 olduk. Doktorumun tavsiyesiyle yokuş çıkma, merdiven çıkma, çömelerek yer silme balkon yıkamaya kadar her yolu denedim. Gelmiyor nazlı kızım🥰 gelecekleri zamanı kendileri seçiyorlar ne yaparsak yapalım.
Nesse86 Mrv24orn Bunlar batil inanc öyle birsey yok her bebegin dünyaya gelecegi zamani sadece Allah bilir.Öyle olsaydi ben 9 ay on günü bir hafta gecirmistim suni sanciyla dogum yaptirdilar bana
Esila1716 Mrv24orn ilk kızım 40 haftalıkken doğmuştu olmayınca sezeryan oldum bundada 21 Ekim’de doğum olacak inşallah 🥰
edaslan Mrv24orn şuan 38+1 iz ve hiç belirti yok bilemicem ☺️ bugün kontrolüm var nst de çıkar sanırım ☺️