yefeninannesi Selam kızlar ben 18 haftalık hamileyim 3 tane vitamin hapı kullanıyorum bugün doktorum magnezyum da verdi ayrıca düşük için de ilaç kullanıyorum ve mide bulantısı için de bu kadar ilaç kullanan var mı ? Sabah aç karnına 1) Demir hapı 2) zofer (mide bulantısı) Sabah tok karnına 1) decavit 2) omega 3 Gece yatmadan Progestan 7 günde bir de pruluton iğne Şimdi birde magnezyum verdi sabah tok karnına Bu kadar vitamin hapını sizler de kullanıyor musunuz
baliminannesi06 yefeninannesi yani böyle yüklendiğine göre baya bi riskli gebelik geçiriyorsun sanırım çünkü ben sadece Demir ilacı kullanıyorum oda doktor tedbir olsun kan değerlern iyi sma biz işimizi sağlama alalım vitaminleri sen istemiyorsan alma değerlerin gayet iyi sesi almıyorum yada ara sıra alıyorum zaten dışardan alınan vitaminlerin sağlıklı olduğuna inanmıyorum 🙄 meyve sebze tüketiyorum bol su içiyorum sanırım yetiyordur 🤔senin doktorunu anlayamadım ..
baliminannesi06 yefeninannesi birde gerçekten abartı yani .. tabiki ne geçti başından nasıl bir gebelik geçiriyorsun bilmiyorum da şaşırdım 🤔 Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsinn💖🤰🏻🙏🏼
Asen yefeninannesi dakavit, aspirin, balık yağı, demir hapı, kalsiyum, prosesteron, trioit hapı, arada kabızlık için ilaç, unuttuğum var mı bilmiyorum 🙈☺
BBYaman yefeninannesi höööh ben sadece decavit3 kullandım ve folik asit baska hiçbişey kullanmadım omega 3 verdi doktor ama ben balık yediğim için gerek kalmadı ona. Şimdide 27olduk demir için kullanıyorum
yefeninannesi Bana da fazla geldi ama mide bulantısı ve Kusma yüzünden 9 kilo verdim kan ilacını da Demir eksikliği olduğu için verdi şu an hala mide bulantılarım devam ettiği için hala yeterince beslenemiyorum iştahım açılmadı acaba ondan mı diye düşünüyorum bu kadar vitamin hapı🤷♀️ Düşük için olanları tehlike hala devam ettiği için kullanıyorum
deletedmom211 yefeninannesi yok kuzum bu dediklerinin hiç birni kullanmıyorum kan ve vitamin kullanıyorum oda neolur olmaz diye veriyorlar ileride kanla ilgili sorun olmasın diye vitamin de takviye sen bi sor doktoruna
yefeninannesi deletedmom211 doğru söylüyorsun canım kan ilacı Doğumda kan kaybı olduğu için anneyi koruma adına veriliyormuş bir dahaki randevumda sorayım mutlaka teşekkür ederim 😊
yefeninannesi Asen sende baya ilaç içiyormuşsun tek olmadığıma sevindim inanır Mısın 🙈 hangisini içmesem hangisi gereksiz diye düşünüyordum 😬 tabi buna ben karar veremem doktora sormadan ama Bi an kafam karıştı
Dsa yefeninannesi bende sabahları solgarın Demir ilacını kullanıyorum siz hangisini kullanıyorsunuz bulantı dönemimde asla Demir ilacı içememiştim aşırı bulantı yapar bilginiz olsun solgar hiç bulantı yapmadı. Tok karnıma decavit ve kalsiyum, magnezyum kullanıyorum. Kalsiyum tüketemediğim için omega 3 istedim ama vermedi
Dsa yefeninannesi bu arada hiçde abartı değil çünkü bulanlarınız bu haftaya kadar devam ediyorsa birşey yiyemediğiniz için bebek gelişmesi için vermiş doktor bunlarjn hepsi ihtiyaç kafanıza takmayın bence
KbraGndz yefeninannesi çokmuş bu haftada düşük tehlikesi oluyomu ki bende kullandım ama ilk ayda 4 tane
yefeninannesi KbraGndz maalesef düşük tehlikesi devam ediyor tabi ki tehlike azaldı ama doktorum düşük ilaçlarına devam ediyor kese içinde kanama vardı onun tamamen yok olmasını bekliyor bir dahaki kontrolde düzelmiş olursa keseceğini söyledi düşük ilaçlarını