suayseasel Merhaba arkadaşlar🤗 adet günüm 3 gün geçti hafif karın ağrısı ve kasıklarda ağrı oluyor. Göğüslerde şişlik ve büyüme var. Bugün gebelik testi yaptım silik çizgi oldu. Hamilelik var mı sizce?
Esmamm3457 suayseasel var canım benimde silik çıktı kan verdim kanda çıktı şimdi 36 haftaligiz oglusumla 🥰
19231923 suayseasel benim ilk yaptığımda adetim falan gecikmemişti ama testimde ikinci silik çıkmıştı ama kanda negatif çıkmıştı :/ şimdi hiç test yapmadan direk doktorda öğrendim 😂
Linma60 Ben de silik çizgiyle öğrendim canım hatta eşim silik çizginin hamilelik olduğunu bilmiyordu testi de o kontrol ediyordu 5 dk sonra yanıma geldi negatif dedi ikinci çizgi tam gözükmedi dedi 🤣 nasıl tam değil dedim var ama tam kırmızı değil dedi 🤣🤣 koştum baktım ve çok şükür ikinci çizgi belli belirsiz vardı hemen kan verdim çok şükür kanda da çıktı ama çok erken test yapmışız daha çok küçüktü 😊
Linma60 Purpura26 yok eşim çok heyecanlıydı. içine doğdu resmen test yapmadan 2 gün önce hamilesin demeye başladı ben de daha fazla umutlanmayın diye testi yaptım koydum önüne çünkü hamile olduğumu düşünmüyordum 🤣 mide bulantısı vardı biraz şüphelenmiştim ama normalde de sürekli midesi bulanan birisiyim Bi de yeni evliyiz daha 4 ay oldu 🤣 asla beklemiyordum yani ama istiyorduk çok şükür nasip oldu.
Ervahsen suayseasel değil canim kan testi kesin sonuc verir önce kanda yükselme olur sonra idrar testinde belli olur
Goncikim suayseasel hayır asıl çiş testi erken,kan garanti ve tam zamanı ❤️Kanı hamile kaldığının ertesi gün versen bile gösteriyo
12345baby suayseasel benimde silik çıkmıştı kan verdim cıktı ama hormon seviyem düşük çıkmıştı doktor daha yeni ondan düşük 2 gün sonra çağırdı tekrar test yaptı yükselmişti şuan 9+0 oldum çok şükür
Minikfilinannesi Adetim bir hafta gecikmişti ve gebelik testi yapmıştım hem de erken teşhis edenlerden. Negatif diye testi çöpe atarken ikinci çizgiyi farkettim, bayaaa silikti. İnanamayıp sonraki sabah testi tekrarladım 😄 Şimdi 36 haftalığız. Darısı başınıza 🤩
suayseasel Minikfilinannesi bende internette baya bir araştırdım😀 psikolojiyi bozmak üzereydim-ki buraya yazıp fikirlerinizi almak geldi aklıma😊 çok teşekkür ederim Allah kolaylık versin şimdiden 🤲🏻
12345baby suayseasel amin canım darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasın suayseasel