Cansummm Esinss 19+1 günlüğüz bende siz gibiyim ama çokta su tüketiyorum onun da etkisi olsa gerek dışarıya çıktığımda bile wc sorunu yaşıyorum
Cansummm Esinss ben suyun da etkisi olduğunu düşünüyorum. Tabiki bebişlerimiz büyüyor mesaneye daha çok baskı yapıyor o da sık idrara çıkmamıza neden oluyor bir de suyu çok içince daha da çok wc ihtiyacı duyuyoruz diye düşünüyorum. Bende sen gibiyim dışarıya çıkacaksam içmem gerekse de içmiyorum çünkü dışarda enfeksiyon kapmamak adına çok sıkıntı yaşıyorum.
Smrk Bende de aynı sorun var dışarı çıktığımda orda burda tuvalete girmekten şimdi de vajinal mantar oldum 😞
Esinss Smrk Bende de var mantar travazol ve fitil kullandım ama hala devam kaşınti ve akıntı seklinde. Persembe tekrar gidicegim doktora
Smrk Esinss benimde perşembe günü muayenem var 1 haftadır kaşınmaktan mahvoldum evde travazol var daha önce 2 kere daha bu hastalığa yakalandım ama doktora sormadan bişey yapamam perşembeye kadar kaşınmaya devam 😂😒
sudamlasi Esinss hamileliğin getirileri işte yapcak bişey yok🙄 ama yine de su için çok idrara çıkıyorum diye suyu kesmeyin😊
Cansummm Bende hamilelik öncesi mantar enfeksiyon sorunu çok yaşıyordum. Hamileliğim bu zamanına kadar hiç yaşamadım. Şimdiden sonra yaşayacağım diye de korkmuyor değilim o yüzden dışarda olabildiğince wc ye girmemeye çalışıyorum. ve olabildiğince bol su içiyorum enfeksiyonu da ekstra engellemek için.
Fidashka İdrar yolu enfeksiyonu ola bilir doktoruna danış istersen.Bendede sık sık idrara çıkma vardı,bebek baskı yapıyo ve ya çok su içiyorum ondan diye sanıyodum ama idrar yolu enfeksiyonu ve lekosit fazlalığından kaynaklanıyomuş meğerse
Esmmaa Canım çok normal , 30 haftalığım hamileliğimin başından beri bu durum var bende de. Gece 1 saatte bir lavaboya kalkmaktan uyuduğumdan hiçbirşey anlamıyorum